Ήρθε η ώρα των S-300 και των ανατροπών; Μόσχα: Νέα συστήματα αεράμυνας σύντομα θα δοθούν στη Συρία

Freepen.gr - Νέα συστήματα αεράμυνας θα παραδοθούν σύντομα στη Δαμασκό, σύμφωνα με τον αρχηγό της κύριας επιχειρησιακής διευθύνσεως του ρωσικού Γενικού Επιτελείου, συνταγματάρχη Σεργκέι Ρούντσκι, που μίλησε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στη Μόσχα την Τετάρτη.

"Οι Ρώσοι ειδικοί θα συνεχίσουν να εκπαιδεύουν συριακό στρατιωτικό προσωπικό και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη νέων συστημάτων αεράμυνας, οι παραδόσεις των οποίων θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον", ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το υπουργείο Άμυνας της Συρίας "ανέλυσε λεπτομερώς" τα αποτελέσματα της επίθεσης των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους με πυραύλους.

"Με βάση αυτό, έχουν ήδη εισαχθεί αρκετές αλλαγές στο σύστημα αεράμυνας της χώρας, γεγονός που θα αυξήσει περαιτέρω την αξιοπιστία του", δήλωσε ο Rudskoy.

Ενώ τα συστήματα αεράμυνας δεν κατονομάζονται, θεωρείται ευρέως ότι είναι οι S-300 ενώ υπάρχουν έντονες πως βρίσκονται ήδη στη Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail