Τα Λευκά Κράνη πήγαν να πλευρίσουν με πετροδολάρια τον Roger Waters των Pink Floyd κι αυτός τους έκανε ρεζίλι στην σκηνή

Freepen.gr - Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω των οποίων η αμφιλεγόμενη υποτιθέμενη ομάδα διασωστών "Λευκά Κράνη" προσπάθησε να μιλήσει με τον συνιδρυτή του Pink Floyd Roger Waters πατώντας πάνω σε πετροδολάρια από τη Σαουδική Αραβία, δημοσιεύθηκαν στο έργο του Max Blumenthal.

Σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Οκτώβριο του 2016, ο Roger Waters προσκαλείται σε έναν έρανο που διοργάνωσε ο δισεκατομμυριούχος Σαίνι Χάνι Φάρσι για να τιμήσει το έργο των Λευκών Κρανών. Σε αυτό, ενθαρρύνεται επίσης να παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ για την ομάδα.



Και δεν σταμάτησαν εκεί - λίγες μέρες πριν από την πρόσφατη συναυλία του στη Βαρκελώνη, ο Waters ήρθε σε επαφή με ένα Γάλλο δημοσιογράφο που εργαζόταν για τα Λευκά Κράνη. Ο ρεπόρτερ ζήτησε από το Waters να ανέβει για λίγα λεπτά στη σκηνή για να διαβάσει ένα μήνυμα στα παιδιά της Συρίας.

Ο Rogers δεν απάντησε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Max Blumenthal, ο οποίος έλαβε τα μηνύματα. Επίσης αντί να δώσει χώρο στην σκηνή στο Γάλλο δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στη Βαρκελώνη, ο Waters κατήγγειλε την οργάνωση:

"Τα Λευκά Κράνη είναι μια ψεύτικη οργάνωση που υπάρχει μόνο για να δημιουργήσει προπαγάνδα για τζιχάντ και τρομοκράτες. Αυτή είναι η πεποίθησή μου. Έχουμε αντιτιθέμενες πεποιθήσεις» είπε. "Αν έπρεπε να ακούσουμε την προπαγάνδα των Λευκών Κράνων και άλλων, θα ενθαρρυνόμασταν να ωθήσουμε τις κυβερνήσεις μας να ξεκινήσουν να ρίχνουν βόμβες σε ανθρώπους στη Συρία. Αυτό θα ήταν λάθος μνημειακών αναλογιών για εμάς ως ανθρώπινα όντα".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail