Να γιατί ΗΠΑ-Βρετανία-Γαλλία χτύπησαν τη Συρία πριν φτάσουν οι επιθεωρητές του OPCW

Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει ότι το καταχθόνιο τρίο (ΗΠΑ-Βρετανία-Γαλλία) θα προσπαθούσε να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία της φερόμενης χημικής επίθεσης στην Ghouta, όπου θα πήγαιναν οι επιθεωρητές του OPCW. Καθώς έγινε η επίθεση, οι επιθεωρητές μπορούν να πάνε σπίτι τους αφού δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να δουν.

Απόδοση-παρουσίαση: Freepen.gr

Ο εν λόγω χώρος δεν αντιπροσωπεύει πλέον τίποτα και δεν έχει στρατηγικό χαρακτήρα. Δύο βλήματα βρήκαν το δρόμο προς αυτό το σημείο που είχε σίγουρα επισημανθεί ως στόχος. Αστείοςτρόπος για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα στοιχεία που "κατέχει" ο Macron.

Η επίθεση, αν το μπορούσαμε να την ονομάσουμε έτσι, ήταν και πάλι κινηματογράφος. Ένα είδος φόρου τιμής χωρίς θανάτους που ελπίζουμε να μειώσει το επίπεδο της υστερίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Αν σταματήσουμε εκεί, οι ελπίδες του Νετανιάχου θα έχουν εξατμιστεί. Διαφορετικά, αφήνουμε για μια άλλη φορά σειρά από false flag, αλλά, ήδη, τα τρία κύρια μέλη του ΝΑΤΟ μόλις έδειξαν πόσο αδύναμα είναι, τέλος, από όλες τις απόψεις. Το μόνο που τους μένει είναι η επίδειξη της ισχύος που κάποτε είχαν, μια εικόνα που επιθυμούν να διατηρήσουν με κάθε κόστος. Αλλά πόσο τιμητικό είναι να πλήττεις κάποιον μικρότερό σου και μάλιστα όχι μόνο σου αλλά σε ομάδα με άλλα κράτη;

Εν τω μεταξύ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα έχουν αρκετό υλικό για 1-2 εβδομάδες και οι "ειδικοί" της τηλεόρασης τρίβουν ήδη τα χέρια τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail