Ποιά χημικά; O στρατάρχης Wesley Clark έχει αποκαλύψει από το 2007 το μνημόνιο επίθεσης και καταστροφής των κυβερνήσεων 7 χωρών σε 5 χρόνια!

Αυτό τουλάχιστον επιβεβαίωσε ο Wesley Clark που όχι,όχι δεν πρόκειται για κάποιον ακρο- αριστερό εναλλακτικό, αλλά για έναν αμερικανό στρατηγό που κατέχει υψηλή θέση στο ΝΑΤΟ. Αυτή η πληροφορία διακινήθηκε από τον Guardian, που δεν είναι ένα μικρό περιθωριακό μέσο. 

Από: dimpenews.com

Μπορούμε να διαβάσουμε στο site αυτής τη εφημερίδας: «Σύμφωνα με (…) τον στρατηγό Wesley Clark, ακριβώς κάποιες εβδομάδες μετά το 11/09 [2001],ένα mémo του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας αποκάλυπτε το σχέδιο « επίθεσης και καταστροφής των κυβερνήσεων 7 χωρών σε 5 χρόνια », ξεκινώντας από το Iράκ, έπειτα καταλαμβάνοντας « Συρία, Λίβανο, Σομαλία, Σουδάν και Ιράν »(1). » 

Σε μια συνέντευξη που ακολούθησε μας λέει ακόμη το άρθρο ο Clark εξηγεί ότι αυτή η στρατηγική θεμελιώνεται ουσιαστικά στη θέληση ελέγχου των μεγάλων πλουτοπαραγωγικών πηγών πετρελαίου και αερίου των προαναφερθέντων χωρών. Ή μετά από αυτό που συνέβη στις χώρες αυτές φαίνεται πολύ έκδηλα ότι τα γεγονότα επιβεβαιώνουν αυτές τις δηλώσεις τουλάχιστον για ένα μέρος του σχετικού σχεδίου.. 1. Η αναφορά βρίσκεται στο άρθρο με τίτλο η επέμβαση στη Συρία είναι ένα σχέδιο που τροφοδοτείται από τα συμφέροντα του πετρελαίου και δεν αφορά τα χημικά όπλα. -Syria intervention plan fueled by oil interests, not chemical weapon concern. https://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2013/aug/30/syria-chemical-attack-war-intervention-oil-gas-energy-pipelines. Ο Wesley Clark ως στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη το 1999, ήταν επικεφαλής της επιδρομής κατά της Γιουγκοσλαβίας.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...