Καθάρισε και την Καλαμούν ο Ασαντ - Συριακά MiG πέταξαν πάνω από τα όπλα και τα οχήματα που παραδόθηκαν

Freepen.gr - Η τελευταία ομάδα τρομοκρατών έφυγε από το πρώην προπύργιο στην περιοχή του Ανατολικού Καλαμούν για το βορρά της Συρίας μετά τη συμφωνία εκκένωσης με τη συριακή κυβέρνηση.

Μια συνοδεία 35 λεωφορείων που μεταφέρουν μέχρι και 1078 αντάρτες μαχητές και τις οικογένειές τους έβαλε μπροστά για την Jarabulus. Ωστόσο δεν επέλεξαν να αποχωρήσουν όλοι. Οι μαχητές που
επέλεξαν να παραμείνουν, αφού κλείσουν το φάκελό τους με το κράτος, θα τους δοθεί χάρη και θα  ενταχθούν στις τάξεις του Συριακού Στρατού.

Πλέον ολόκληρη η περιοχή του Ανατολικού Καλαμούν έχει καταστεί εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο του Συριακού Στρατού. Πριν από την εκκένωση, οι μαχητές παρέδωσαν όλα τα όπλα (τεράστιες ποσότητες ATGM, πυρομαχικών, αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων).

Συριακά L-39, MiG-23UB, MiG-23MLD και MiG-29 πραγματοποίησαν πανηγυρικά χαμηλά περάσματα.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail