Συριακά MiG και Sukhoi βγήκαν από τις κρυψώνες και εκτονώθηκαν με πενήντα επιδρομές!

Freepen.gr - Η Αραβική Πολεμική Αεροπορία της Συρίας (SyAAF) επέστρεψε στην ενεργό δράση ύστερα από σύντομη απουσία λόγω της αναμενόμενης επίθεσης των ΗΠΑ.

Αρχίζοντας στη βόρεια ύπαιθρο της επαρχίας της Homs, η Συριακή Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε τουλάχιστον 50 αεροπορικές επιδρομές στις πόλεις που ελέγχονταν από την Hay'at Tahrir Al-Sham.

Συγκεκριμένα, η Πολεμική Αεροπορία χτύπησε στόχους στις πόλεις Qunitrat, Al-Hamrat, Deir Ful, Izzeddine και Majdal με τουλάχιστον τριάντα αεροπορικές επιδρομές.

Εξαπέλυσε επίσης αρκετές αεροπορικές επιδρομές στο νότιο και δυτικό Idlib, τη νοτιοανατολική Hama και βόρεια Λατάκια στοχεύοντας θέσεις της Hay'at Tahrir Al-Sham και του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκμενιστάν (TIP).

Λόγω της παρουσίας της τουρκικής στρατιωτικής δύναμης στη βόρεια Συρία, η Συριακή Πολεμική Αεροπορία περιορίζεται από τη στόχευση ορισμένων περιοχών λόγω της συμφωνίας μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail