Και να ήθελαν πως να αστοχούσαν; Jean-Luc Mélenchon: Ρώσοι και Ασαντ ήταν ενήμεροι για την τροχιά των πυραύλων

Freepen.gr - «Ποιοι ήταν οι πολεμικοί στόχοι αυτού του νυχτερινού βομβαρδισμού; Δεν υπήρχε κανένας. Ειδικά αφού είχαν ειδοποιηθεί οι Ρώσοι και ο Ασαντ για τις τροχιές των πυραύλων. Συμπέρασμα; Μια επικίνδυνη κίνηση χωρίς συγκεκριμένο στόχο» δήλωσε ο ηγέτης της Αριστεράς στη Γαλλία, Jean-Luc Mélenchon.

Με βάση τις δηλώσεις του Γάλλου πολιτικού μάλλον θα έπρεπε να είχαν καταρρίψει πολύ περισσότερους από τους 70 σε σύνολο 101 πυραύλων που ισχυρίζονται οι Σύριοι.



Ο Mélenchon μιλά για «ανεύθυνη δράση» και συμπληρώνει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευθυγραμμίστηκε με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αν έχει αποδείξεις, τις δείχνει. Ο κίνδυνος γενικευμένου πολέμου εξαρτάται πάντα από εκ πρώτης όψεως ατυχήματα χωρίς αναλογίες».



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail