Infographics - Αυτός είναι ο στόλος υποβρυχίων ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας

Freepen.gr - Μια ακόμη εξαιρετική δουλειά από τον D-Mitch και το Naval Analyses με τα περίφημα infographics στα οποία ενσωματώνει σειρά πληροφοριών. Η γνωστή ιστοσελίδα παρουσίασε πίνακες με τους στόλους υποβρυχίων των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας.

Ανάμεσα στις πληροφορίες που παρουσιάζονται αναλυτικά στο Naval Analyses παρατηρεί κανείς ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν 14 υποβρύχια κλάσης Οχάιο τα οποία μπορούν να εκτοξεύσουν βαλλιστικούς πυραύλους και άλλα τέσσερα με καθοδηγούμενους ενώ διαθέτουν συνολικά 53 πυρηνικά υποβρύχια.

Η Ρωσία διαθέτει 12 υποβρύχια που φέρουν βαλλιστικούς πυραύλους κλάσης Μπορέι και Δέλτα 4. Επίσης έχει 8 υποβρύχια με καθοδηγούμενους πυραύλους κλάσης Οσκαρ 2. Συνολικά διαθέτει 21 πυρηνικά υποβρύχια.

Τέλος η Κίνα  έχει 7 υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους, το ένα εκ των οποίων ντιζελοκίνητο. Συνολικά διαθέτει 12 πυρηνικά υποβρύχια.


Πατήστε στις εικόνες για πλήρη ανάλυση











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail