FREMM για μια εβδομάδα! Τις χαρήκαμε μόνο σε αναρτήσεις;

Freepen.gr - Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ σχετικά με την παραχώρηση σε μορφή λίζινγκ δύο φρεγατών FREMM στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Η "La Tribune" σημειώνει ότι Γαλλίδα υπουργός άμυνας, Φλοράνς Παρλί δήλωσε πως «η συμφωνία δεν υπάρχει αν και παραμένουμε στη διάθεση των Ελλήνων φίλων μας για στενή συνεργασία».

Επίσης η ειδικευμένη ιστοσελίδα Mer et Marin σημειώνει ότι η Παρλί έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο παραχώρησης των δύο φρεγατών. Πηγή της ιστοσελίδας χαρακτηρίζει τις ελληνικές αξιώσεις «παντελώς ανεδαφικές». 

Όσο για το ΚΥΣΕΑ ολοκληρώθηκε χωρίς οριστικές αποφάσεις τόσο για την αναβάθμιση των F-16 όσο και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού.

Τελικά πήραμε τις FREMM για μια εβδομάδα (κατά το "Θεός για μια εβδομάδα" και "Νώε για μια εβδομάδα), κλειδώσαμε το Αιγαίο, πλήξαμε την Αγκυρα από το Σούνιο, φτάσαμε μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο και τώρα αποβιβαζόμαστε άτσαλα. Αν δεν είχε υπάρξει η δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη, σήμερα θα διαβάζαμε για φιάσκο των ΜΜΕ και ψευδείς ειδήσεις.

Από την άλλη, ο κ. Κουβέλης δεν μπορεί να μίλησε τόσο ανεύθυνα. Ας ελπίσουμε το θέμα να λήξει με τον καλύτερο τρόπο για τη χώρα μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail