Σκόπια: «Δημοκρατία της Μακεδονίας» erga omnes!

«Ένα ισχυρό μήνυμα οι πολίτες των Σκοπίων έστειλαν χθες σε όλα τα πολιτικά κόμματα και στη διεθνή κοινότητα. Οι ίδιοι οι πολίτες είπαν ποιοι είμαστε: «Μακεδονία και μόνο Μακεδονία». Δεν ξέχασαν τους προγόνους μας. Καταδίκασαν  ομόφωνα την ακύρωση της ιδανικών μας, τις αξίες και του όραμα του (Βούλγαρου) Γκότσε Ντέλτσεφ, του Ντάμε, του Αποστόλσκι, του Σάρλο, του Τσέντο. 
Από: echedoros-a.gr

Όχι στην ακύρωση των αποφάσεων του ASNOM [σημ. Απελευθερωτικό συμβούλιο της απελευθέρωσης του λαού της ‘Μακεδονίας’], όχι στην ακύρωση του δημοψηφίσματος του 1991.
Περισσότερο από προφανές είναι η ετοιμότητα και η αποφασιστικότητα για την υπεράσπιση του Συντάγματος της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας» και των Δηλώσεων Κυριαρχίας, της Ανεξαρτησίας και η διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Το ζήτημα είναι ποιοι είμαστε;

 Όλα σε μια απάντηση: Είμαι ο «Μακεδόνας», είμαι η «Μακεδονία», Είμαστε οι ‘Μακεδόνες», είμαστε «Μακεδονία».
Για αυτό: «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για κάθε χρήση, erga omnes!
Αν όχι τώρα, τότε πότε; Ποιοι είμαστε αν δεν είμαστε «Μακεδόνες»;

(Κείμενο από τη σκοπιανή  Slobonda Vesti)
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...