Κάτοικος της Douma: είδα μέλη της jaysh al Islam να ξεφορτώνονται τις μάσκες που χρησιμοποίησαν στα γυρίσματα της δήθεν χημικής επίθεσης. Δε νιώσαμε την παραμικρή μυρωδιά

«Ένα καμιόνι των τρομοκρατών σταμάτησε στη χωματερή.2 άτομα που έφεραν τη στολή των Jaysh al-Islam βγήκαν κι άφησαν πολλές τσάντες. Aφότου έφυγαν αποφάσισα να πάω για να κοιτάξω ποιόν εκτέλεσαν αυτή τη φορά και τον πέταξαν στα σκουπίδια κάτι που ήταν συχνό κατά τη διάρκεια των 10 ημερών πριν την αναχώρησή τους από την Douma. Καθώς άνοιξα αυτές τις τσάντες είδα μάσκες αερίου και μια κάποια σκόνη», είπε.

Από: dimpenews.com



Σύμφωνα με το ρώσικο κανάλι θα μπορούσαν να ήταν accessoires χρησιμοποιημένα από τους White Helmets κατά το γύρισμα του vidéo της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης στις 7 Απρίλη.

Πολυάριθμοι κάτοικοι της Douma δήλωσαν ότι η χημική επίθεση στην δεν έλαβε χώραν στ΄αλήθεια.

«Ο τόπος όπου σύμφωνα με αυτούς διαπράχθηκε η χημική επίθεση βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου. Αν αυτή η επίθεση παράχθηκε πραγματικά αυτή θα είχε επιπτώσεις πάνω μας… Ακόμη κι αν δεν πεθαίναμε θα είχαμε προσβληθεί από τις τοξικές ουσίες ή θα νιώθαμε κάποια οσμή. Αλλά δεν αισθανθήκαμε τίποτα και είμαστε όλοι υγειείς »,εμπιστεύθηκε στους ρώσους δημοσιογράφους ο Abou Azzab που κατοικεί στην Doumaμε τη γυναίκα του και τα 4 παιδιά του.Η μαρτυρία του διαδόθηκε από ρωσικό κανάλι Zvezda.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail