Πως η Αλεξανδρούπολη έγινε “Dedeagac” από… Έλληνα δημόσιο υπάλληλο

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ε. Λαμπάκης κάνει πως δεν βλέπει, την ύπουλη μεθόδευση τουρκοποίησης του τόπου μας – Το Ημερολόγιο του ΝΤΕΝΤΕ-ΑΓΑΤΣ, εκτυπώθηκε στην… Αδριανούπολη – Ποιος πλήρωσε την δαπάνη στο Τουρκικό Τυπογραφείο;

Από: elthraki.gr

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα προέρχεται από το Ημερολόγιο που διένειμε, το Αθλητικό και Πολιτιστικό Σωματείο “Αλληλεγγύη Ανάπτυξη” Ελλήνων Πολιτών, Μουσουλμάνων στο Θρήσκευμα, με Μητρική Γλώσσα την Τουρκική, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Είναι αυτό το Σωματείο που επιμένει να ονομάζει την Αλεξανδρούπολη, με το όνομα ΝΤΕΝΤΕ ΑΓΑΤΣ.

Είναι το Σωματείο που κατήγγειλε για… ρατσισμό την εφημερίδα μας, (γι’ αυτό το θέμα θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε προσεχή μας δημοσιεύματα), επειδή επιμένουμε πως η Θράκη είναι Ελληνική και όχι κομμάτι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Επί κεφαλής του Σωματείου είναι ο κ. Δακλή Γιασάρ, που είναι υπάλληλος (Δάσκαλος) του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά για το ατόπημά του αυτό, παρά την ύπαρξη του Βασιλικού Διατάγματος για αλλαγή των ξένων τοπωνυμίων, που παραμένει εν ισχύ, ουδείς εκ των προϊσταμένων του, στο Υπουργείο Παιδείας, τον ενόχλησε.

Αυτός ο κύριος λοιπόν, είναι ο επίσημος συνομιλητής του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, για θέματα που απασχολούν τον οικισμό στην Άβαντος.

Ουδεμία αντίρρηση υπάρχει να γίνουν οι πρέπουσες βελτιώσεις, (αν πλέον μπορούν να γίνουν) σε ένα οικισμό, που εξαπλώνεται αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα, κατά παράβασιν κάθε πολεοδομικής νομοθεσίας.

Όμως ο κ. Λαμπάκης όφειλε να απαιτήσει από τον κ. Δαγκλή Γιασάρ, προ πάσης συζητήσεως, την διαγραφή του Τουρκόφωνου Τοπωνυμίου ΝΤΕΝΤΕ ΑΓΑΤΣ.

Δεν το έκανε, παρά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Ξαναγινόμαστε λοιπόν οι Αλεξανδρουπολίτες κάτοικοι ΝΤΕΝΤΕ ΑΓΑΤΣ, γιατί ο κ. Δήμαρχος δεν θέλει να βλέπει, ούτε να ακούει τα όσα συμβαίνουν, με την ύπουλη μεθόδευση τουρκοποίησης του τόπου μας.

Καλό το κυνήγι ψήφων, αλλά υπάρχουν και όρια.

Όσον αφορά το Ημερολόγιο του ΝΤΕΝΤΕ ΑΓΑΤΣ, σύμφωνα με πληροφορίες που έφθασαν στην εφημερίδα μας, τυπώθηκε στην … Αδριανούπολη.

Γι’ αυτό και υπάρχει το “σ” αντί του “ς” τελικού στην λέξη “Αλεξανδρούπολησ”.

Το ποιος πλήρωσε την δαπάνη της εκτύπωσης του, είναι μια άλλη πτυχή την οποία, αυτή την στιγμή, δεν την γνωρίζουμε.

Αλλά πού θα πάει; Θα το μάθουμε κι αυτό.

Σ.Κ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...