Το μόνο βέβαιο είναι ότι σκοτώθηκε γιατί σηκώθηκε για ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ Τούρκων εισβολέων

Είτε τον ρίξανε, είτε έπαθε βλάβη,είτε είτε είτε ....Το μόνο βέβαιο είναι ότι σκοτώθηκε γιατί σηκώθηκε για ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ Τούρκων εισβολέων. Δεν σκοτώθηκε ούτε γιατί συμμετείχε σε άσκηση ούτε γιατί έκανε περιοδεία στο Αιγαίο!


Της Γεωργίας Μπιτάκου

Πήγε στη Σκύρο και έφυγε από την Τανάγρα και από την οικογένειά του πριν από το Πάσχα. Γιατί πηγε Σκύρο, γιατί είμαστε σε επιφυλακή και γιατί καθημερινά δίνουν μάχες στον αέρα εκατοντάδες φορές; Τι είναι αυτό, ΕΙΡΗΝΗ λέγεται; Δηλαδή το θέμα είναι εάν τον ρίξανε ηλεκτρονικά ή με πύραυλο από το τουρκικό υποβρύχιο και όχι ότι εάν είχαμε όντως ΕΙΡΗΝΗ δε θα είχαμε αναχαιτίσεις και θα ήταν στην Πετρούπολη στα παιδάκια του δίπλα;

Ο «λαγός» του δωσίλογου συστήματος που έχει καταστρέψει και παραδώσει την χώρα, ΥΕΘΑ, είπε εξαλλου «έπεσε μαχόμενος»...

Και έτσι είναι έπεσε μαχόμενος για 1.000 ψωροευρώ για να βγάζετε εσείς εκατομμύρια έξω από τις μίζες που βουτάτε συμμετέχοντας στο εμπόλεμο κλίμα που κατασκευάσατε από κοινού και για να κατευνάσετε λίγο την οργή μας, μας πετάξετε και ότι ο «πρωθυπουργός» μας μίλησε σήμερα με τον ομόλογο του Τούρκο για τα συλλυπητήρια και του έθεσε το θέμα των 2 αιχμαλώτων.

Σήμερα ξεσπάμε την οργή μας που έχει γίνει δηλητήριο πλέον και τρώει τα σωθικά μας καθημερινά, γράφουμε εδώ μέσα όλοι κατεβατά και “προκαλούμε “ με ψευτονταηλικια διαδικτυακά.

Τα άντερα να τους τελειώσουμε θα τα βρούμε ή θα γυρίσουμε στις υπνωτισμένες αδιάφορες ζωές μας μέχρι το επόμενο χτύπημα;

Θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση της γυναίκας, του αδερφού,των γονέων του, έχασαν άδικα τον άνθρωπό τους; Τα παιδιά του που δε θα ξαναπούν πατέρα άδικα και αυτά καταδικάστηκαν;

Ας τα χάσουμε όλα αλλά ΟΧΙ το φιλότιμο και την ανθρωπιά μας. Δεν τελείωσε το θέμα με μια αναγγελία «ΗΡΩΑΣ» στο Facebook!

Εάν θελουμε να τον τιμήσουμε και το Μπαλταδ;vρο και τους υπόλοιπους αξιωματικούς μας που έπεσαν μαχόμενοι όλοι τους, να δώσουμε ότι ψυχή έχουμε να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας από το κηφηναρι;o δωσίλογων για αρχή και παράλληλα από τους ξένους ηγεμόνες που μας έχουν όλους μελλοθάνατους.

Ή μήπως υπάρχει ζωή χωρίς πατρίδα;

Σήμερα μέρα πένθους αλλά σύντομα θα αναμετρηθούμε εμείς μεταξύ μας και θα δούμε ποιοι τους παλικαράδες θα συνεχίσουν να τους κάνουν μόνο στο Facebook και ποιοι θα βγάλουν έστω και λίγη ψυχή σαν την ψυχή του Μπαλταδώρου και των συμπολεμιστών του εκεί έξω και εκεί που πρέπει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail