Σε επιφυλακή η Καλόλιμνος;

Η Καλόλιμνος είναι ένα ελληνικό νησί των Δωδεκανήσων που βρίσκεται βορειοανατολικά της Καλύμνου! Εκεί υπηρετούν περί τους 40 στρατιώτες μας. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως αυτή η δύναμη έχει αυξηθεί μετά τα συνεχή τσαμπουκαλέματα των Τούρκων.

Και βέβαια πολύ καλά κάνει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ενισχύει μικρά νησιά μας! Επίσης, οι στρατιώτες που φυλάσσουν την Καλόλιμνο μεταφέρονται από την Κάλυμνο με την υποστήριξη – συνοδεία δύο σκαφών του Λιμενικού μας Σώματος.

Οι πληροφορίες μας κάνουν επίσης λόγο, ότι η εντολή του ΓΕΣ είναι να πράξουν τα δέοντα στην περίπτωση που διαπιστώσουν την όποια “αταξία” στην θαλάσσια περιοχή της Καλολίμνου. Η ίδια εντολή μας λένε ισχύει και για τη νήσο Ψέριμο! Θεωρούμε και για πολλές άλλες περιπτώσεις.

Επιπρόσθετα, να σας μεταφέρουμε, ότι ο Στρατός μας βράζει κατά της τουρκικής προκλητικότητας και αν χρειαστεί θα πράξει το καθήκον του κατά της όποιας ξένης επιβουλής.

Παναγιώτης Αποστόλου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail