Ευτυχώς δεν είναι μόνο ο Πούτιν

Δεν υπάρχει πιο καθησυχαστική φωνή από εκείνη που εκθέτει όλη την αλήθεια και διαβεβαιώνει με κύρος πως η τύχη του κόσμου δεν εξαρτάται μόνο από μία δράκα ψυχοπαθών που την παίζουν στα ζάρια.

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ είναι ένας από τους παράγοντες της διεθνους σκηνής που εμπνέει τουλάχιστον τόση εμπιστοσύνη όση και ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Στη πρώτη μεγάλη συνέντευξή του στα Αγγλικά, μετά τη μακάβρια φάρσα των «τιμωρητικών» βομβαρδισμών στη Συρία για την «επίθεση του Άσσαντ με χημικά», ο Λαβρόφ δηλώνει στο BBC πως η κατάσταση είναι «υπό έλεγχο» χωρίς να υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού.

Αποκαλύπτει μάλιστα πως υφίσταται ένας ανοιχτός δίαυλος συνεχούς επικοινωνίας με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που «κρατάει τα μπόσικα» στις σπασμωδικές κινήσεις της «τρόικας» (ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία) του βαθέως νεοταξικού Υπερκράτους.

Υπάρχει δηλαδή — πέρα από τους σώφρονες ηγέτες — ένα δίκτυο «ειρηνοποιού» Συμμαχίας που διαπερνά οριζοντίως και καθέτως όλους τους μηχανισμούς της φαιάς Αυτοκρατορίας.

Ως πότε όμως αυτό το υποδεέστερο δίκτυο ισχύος θα εξουδετερώνει τα χειρότερα επακόλουθα ενός βρώμικου παιχνιδιού «τιμωρίας» που προηγείται οποιασδήποτε «επιβεβαίωσης του αδικήματος» με στόχο την εξόντωση ανυπότακτων εθνών-κρατών;

Για το Λαβρόφ, αυτό εξαρτάται και από την Αντίσταση στον ολοκληρωτισμό της νεοταξικής παραπληροφόρησης (με εντεινόμενη λογοκρισία) των ΜΜΕ και κοινωνικών μέσων που καθοδηγείται από το ιβριδικό έκτρωμα Νεοσυντηρητικού Φασισμού και ...φιλεLeft Πολιτικής Ορθότητας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail