Η Ρωσία έθεσε ξαφνικά τα στρατεύματα σε πλήρη συναγερμό μάχης

Freepen.gr - Η ρωσική στρατιωτική διοίκηση έθεσε ξαφνικά τα στρατεύματα σε πλήρη συναγερμό μάχης, ενώ κινήσεις των πολεμικών οχημάτων και των πυραυλικών συστημάτων παρατηρούνται σχεδόν σε όλη τη χώρα αναφέρει το defence-blog.com.

Μια δραστηριότητα των ρωσικών στρατευμάτων είναι πιο αξιοσημείωτη στο δυτικό τμήμα της Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία και τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, καθώς και στην περιοχή του Transbaikal και της Άπω Ανατολής. Στις 8-9 Απριλίου παρατηρήθηκαν μετακινήσεις μεγάλου αριθμού στρατιωτικών οχημάτων και αρμάτων μάχης καθώς επίσης πυραυλικών συστημάτων Iskander με την υποστήριξη της Αεράμυνας.

Ορισμένες πηγές κάνουν λόγο για ανάπτυξη συστημάτων εντολών και ελέγχου σε βασικές στρατιωτικές ναυτικές βάσεις και στρατιωτικά αεροδρόμια.

Οι αξιωματούχοι της ρωσικής άμυνας αρνήθηκαν να σχολιάσουν οποιαδήποτε κίνηση στρατευμάτων.

Κάποιοι εμπειρογνώμονες το αποδίδουν στο φόβο μιας πιθανής εισβολής των ΗΠΑ και της ΝΑΤΟ στη Συρία μετά από μια εικαζόμενη χημική επίθεση στην Ντούμα της Συρίας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός άμυνας της Ουκρανίας Στέπαν Πολτόρακ δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η Ρωσία έχει συγκεντρώσει 19 τακτικές ταξιαρχόες με περισσότερους από 77.000 στρατιώτες κοντά στην Ουκρανία συμπεριλαμβάνοντας σύγχρονα άρματα μάχης, συστήματα πυραύλων και αεροσκάφη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail