Το Ιράν προειδοποιεί το Ισραήλ: "Τα χέρια μας είναι στη σκανδάλη - Θα εξαφανιστείτε από το χάρτη"


Οι ιρανικές δυνάμεις δοκιμάζουν το σύστημα S-300PMU-2 κατά τη διάρκεια ασκήσεων (Πηγή: Mehr News Agency).
Freepen.gr - Ένας ανώτερος αξιωματούχος της επαναστατικής φρουράς του Ιράν (IRGC) ειδοποίησε το Ισραήλ την Παρασκευή ότι «τα χέρια της Τεχεράνης είναι στη σκανδάλη και οι πυραύλοι είναι έτοιμοι» για να χτυπήσουν όλες τις ισραηλινές αεροπορικές βάσεις μετά τη δημοσίευση ενός χάρτη αεροπορικών βάσεων στη Συρία που πιστεύεται ότι ελέγχονται από το Ιράν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σε ομιλητική ομιλία που δόθηκε στην Τεχεράνη, ο αναπληρωτής διοικητής του IRGC, ταξίαρχος Hossein Salami, προειδοποίησε ότι το Ισραήλ ζει "στο στόμα του δράκου" καθώς οι βόρειες και δυτικές ισραηλινές βάσεις είναι "Στο βεληνεκές των πυραύλων μας".

"Μην εμπιστεύεστε τις αεροπορικές σας βάσεις. Είναι σε κοντινή απόσταση" είπε προσθέτοντας ότι "όπου κι αν βρίσκεστε στην κατεχόμενη γη, θα είστε υπό τα πυρά μας σε ανατολή και δύνη. Γίνεται αλαζόνες. Εάν υπάρχει ένας πόλεμος, το αποτέλεσμα θα είναι η απόλυτη εξάλειψή σας. "

Σύμφωνα με τους Times του Ισραήλ, οι παρατηρήσεις ήταν "εμφανείς αντιδράσεις στη δημοσίευση του Ισραήλ την Τρίτη για έναν χάρτη που απεικονίζει πέντε ελεγχόμενες από την Τεχεράνη βάσεις στη Συρία".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail