Λόγια...λόγια...από τον Ντόναλντ Τραμπ;


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τίμησε στον Λευκό Οίκο την ημέρα εθνικής παλιγγενεσίας 25η Μαρτίου 1821, έχοντας στο πλευρό του τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο!
Ξεσπάθωσε με λόγια λατρείας για την Ελλάδα, ο Ντόναλντ Τραμπ, ισχυριζόμενος πως οποιαδήποτε πρόκληση θα την αντιμετωπίσει με την Ελλάδα μαζί!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

«Όπως οι πρόγονοί μας, έτσι και εμείς θα αντλήσουμε δύναμη και από τους δεσμούς της ιστορίας και του πολιτισμού, που ενώνουν τις χώρες μας και διαμορφώνουν το πεπρωμένο μας. Και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στις αξίες και τις αρχές που καθορίζουν το ποιοι είμαστε. Και είμαστε ενωμένοι στις αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας σήμερα και για πάντα. Παντού γύρω μας, εδώ στις ΗΠΑ, βλέπουμε την βαθιά επίδραση του ελληνικού πολιτισμού, της τέχνης και της φιλοσοφίας. Οι πατέρες, της αμερικανικής δημοκρατίας, συμβουλεύτηκαν την σοφία των αρχαίων ελληνικών πόλεων - κρατών όταν έγραφαν το δικό μας Σύνταγμα. Ήξεραν τι έκαναν. Οι στρατηγοί, οι επιστήμονες, οι δικηγόροι και οι εκπαιδευτικοί μας συνεχίζουν να βρίσκουν έμπνευση στα έργα των αρχαίων Ελλήνων. Και σε όλη αυτή την πρωτεύουσα, από το Ανώτατο Δικαστήριο μέχρι το Μνημείο του Λίνκολν και τον όμορφο Λευκό Οίκο, βλέπουμε την μεγαλοπρέπεια της ελληνικής αρχιτεκτονικής».

Τα κούφια λόγια, τα μεγάλα, τα ωραία…

Προεκλογικά υπερθεματίσαμε υπέρ της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ! Μόνοι στην Ελλάδα, εναντίον όλου του Συστημικού κατεστημένου των ΜΜΕ! Τηλεοπτικών σταθμών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, που σε καθημερινή βάση προπαγάνδιζαν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον! Της Νεοναξίτισας Χίλαρι, η οποία θα συνέχιζε την καταστροφική πολιτική κατά της Ελλάδος και υπέρ της Τουρκίας, κληρονομώντας αυτήν την παρακαταθήκη από τον Τζορτζ Μπους, τον Μπιλ Κλίντον και τον Μπάρακ Ομπάμα! Ταυτόχρονα τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας, περιγελούσαν, εξευτέλιζαν και έκαναν ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα κατά του μετέπειτα Προέδρου των ΗΠΑ!

Ωστόσο, νομίζουμε ότι επιβεβαιωθήκαμε στην επιλογή που επί σειρά μηνών διατυπώναμε μέσω της εφημερίδος “Ελεύθερη Ώρα”! Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος με κάθε επισημότητα ορκίστηκε 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2017, δεν έχει – καθώς και η εξωτερική του πολιτική – καμιά σχέση με τους εκπροσώπους του βαθέως κράτους των ΗΠΑ (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα), εκφραστές της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!

Αλλά, θα περιμέναμε ακόμη πιο ισχυρή την παρέμβασή του στα ζητήματα τα ελληνοτουρκικά!
Γιατί, χορτάσαμε από τα κούφια, τα λόγια τα μεγάλα, τα ωραία…

Ξεσπαθώνει ο Γιάννης Κουντούρης…

Ο Τζον Κουντούρης είναι ένας πολύ μαχητικός ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει αναδείξει πολλές ειδήσεις που δημιούργησαν αίσθηση. Περιδιαβαίνοντας λοιπόν, το αξιόλογο και άκρως ενημερωτικό ιστότοπό του Greek News on Demand ξεχωρίσαμε και δημοσιεύουμε στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”:
«Ούτε επί Ομπάμα δεν είδαμε τέτοια πράγματα εδώ στις ΗΠΑ. Όμως, με τον...Τράμπ στον Λευκό Οίκο, αρχίζουν να σκάνε μύτη αυτοί οι “σατανάδες”!
Δείτε τη μεγάλη ταμπέλα που φτιάξανε οι Μουσουλμάνοι εδώ στην Πασαντήνα (Pasadena) της Καλιφόρνιας, ακριβώς δίπλα στον...Άγιο Αντώνιο (St. Anthony's), στη δικιά μου την Ενορία δηλαδή!
Η Πασαντήνα, για να ξέρετε, είναι μια από τις διασημότερες πόλεις σε όλο τον κόσμο γιατί εδώ μένουν πολλές διασημότητες. Και τώρα έρχονται οι Μουσουλμάνοι να την...ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ! Εδώ μένουν πολλοί Έλληνες, που προέρχονται από διάφορα επαγγελματικά πεδία: επιστήμονες από το μεγάλο πανεπιστήμιο Cal Tech, δικηγόροι, διδάσκαλοι, καθηγητές, ιατροί, επιχειρηματίες κτλ.

Και η οποία ταμπέλα γράφει ...άκουσον - άκουσον: “Μωάμεθ: Έλεος για την ανθρωπότητα”!



Κύριε....Ελέησον! Έλεος!
Ο Άγιος Αντώνιος βρίσκεται στη διασταύρωση των μεγάλων λεωφόρων Huntington και Rosemead εκεί στη Πασαντήνα, εκεί δηλαδή, όπου διέρχεται από χιλιάδες κόσμου κάθε μέρα. Άρα, η μεγάλη αυτή ταμπέλα, πέραν του ότι επηρεάζει πολύ κόσμο με το μήνυμα της, εξοργίζει ταυτόχρονα όλους τους Ελληνο – Ορθόδοξους!




Ειλικρινά ντρέπομαι να το πω, αλλά εμείς οι Ελληνο -Ορθόδοξοι εδώ στις ΗΠΑ, δεν είμαστε δραστήριοι στον Ευαγγελισμό της Πίστης μας, όπως οι Μουσουλμάνοι με τη δική τους πίστη!

Να αντιδράσετε Γιάννη στον υψηλότερο βαθμό…

Μήπως αγαπητέ Γιάννη, θα έπρεπε να ενημερωθεί με επιστολή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προκειμένου να επιληφθεί του ζητήματος; Διότι θεωρούμε πως, ενδεχομένως, να μην είναι ενήμερος αυτής της νέας προκλήσεως των Παγκοσμιοποιητών!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail