Ιδού τα αποτελέσματα! Οι ισλαμιστές μεθοδεύουν μεγάλη επίθεση ενόψει του χτυπήματος των ΗΠΑ

Members of the so-called Free Syrian Army near the town of Bizaah, northeast of the city of al-Bab, some 30 kilometres from the Syrian city of Aleppo, on February 4, 2017. (Photo by AFP)
Freepen.gr - Οι ισλαμιστές τρομοκράτες των επαρχειών της Χάμα και του Ιντλίμπ κάλεσαν τις φατρίες τους να προετοιμαστούν για μια μεγάλη επίθεση εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA).

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό του αραβικού almasdarnews.com, ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) και οι ισλαμιστές του προετοιμάζονται να επωφεληθούν από την επικείμενη επίθεση των ΗΠΑ στο Συριακό Στρατό για να καταλάβουν το έδαφος που έχασαν από τον τελευταίο στh βόρειa Hama και το νότιο Idlib.

Απαντώντας σε αυτές τις πληροφορίες, τα στρατεύματα του Συριακού Στρατού και οι σύμμαχοί τους από τις Εθνικές Δυνάμεις Αμυνας (NDF) τέθηκαν σε επιφυλακή σε αυτούς τους τομείς, καθώς δεν θα έχουν αεροπορική υποστήριξη για μερικές ημέρες.

Ο λόγος για την απουσία αεροπορικών επιθέσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας μετακόμισε τα αεροσκάφη της στις ρωσικές βάσεις κατά μήκος της ακτής και της βόρειας Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail