"Βάλε κι ένα μωρό στη μέση να συγκινήσουμε περισσότερο τις μάζες" - Λευκά (κατάμαυρα) Κράνη

Freepen.gr - Αν υπάρχει ένα κέρδος από αυτήν την ιστορία με την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά στη Ντούμα, είναι ότι ακόμη περισσότερος κόσμος αφυπνίστηκε και δεν αρέσκεται πλέον στις ταινίες φαντασίας των ηθοποιών των Λευκών Κρανών, αυτών των υπερηρώων που πλησιάζουν χώρους μετά από επίθεση χημικών με μπλουζάκια, έχουν πάντα δίπλα μια κάμερα κ.ο.κ.

Τα Λευκά Κράνη διασώζουν πάντα σε κατεχόμενες περιοχές ενώ συνήθως τα "θύματα" των επιθέσεων είναι παιδιά και άμαχοι. Τελικά αυτά τα "χημικά" δεν έχουν σκοτώσει ούτε έναν τρομοκράτη.

Δείτε λοιπόν μερικά φρέσκα tweets σχετικά με την παραμυθένια χημική επίθεση. Θα πρέπει όμως οι τρομοκράτες που μεταφέρθηκαν στο βορρά και οι ψευδο-διασώστες να μας απαντήσουν γιατί και πως δολοφόνησαν τα παιδιά, των οποίων τις σορούς χρησιμοποίησαν.

Η γνωστή ακτιβίστρια Partisan Girl



Ο βουλευτής Shehabi Fares



Πως ξεκίνησε το παραμύθι της...χημικής επίθεσης









Τι σημειώνει Γερμανός καρδιολόγος




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail