Όλοι νικητές - Κι ο Τραμπ εκτονώθηκε σε άδεια κτίρια, κι ο Ασαντ πήγε γραφείο χαρούμενος, κι ο Βλαδίμηρος ξεσπάθωσε

Νομίζω ότι μετά το χτύπημα περιορισμένης εμβέλειας και μάλλον αποτελεσματικότητας όλοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ...εκτονώθηκε. Έριξε τους πυραύλους του πετυχαίνοντας - όσοι έφτασαν - άδεια κουφάρια και τώρα μπορεί να πουλήσει παραμύθια εσωτερικής κατανάλωσης και να κάνει παραγγελία για νέους τόμαχοκ. Βρετανία και Γαλλία το έπαιξαν κι αυτοί από κοντά ισχυροί, έστω κι οι Γάλλοι δεν πήραν καν έγκριση από τη Βουλή τους αλλά ο Μακρόν λογικά θα ρώτησε τη θείτσα του.

Ο Ασαντ κι αυτός ευχαριστημένος. Πήγε σήμερα χαρούμενος στο γραφείο του αφού από μέρες είχε μεταφέρει τα πάντα σε ρωσικές βάσεις. Αναχαίτισε αρκετούς πυραύλους, είτε ήταν 13 είτε 20 είτε οι περισσότερους από τους 100 (σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο άμυνας) που στόχευσαν τη χώρα του από μακριά διότι κοντά δεν τολμά κανείς να πλησιάσει. Άλλωστε κι όσοι πύραυλοι έφτασαν στη Συρία πέτυχαν άδεια κτίρια.

Χαρούμενος κι ο Βλαδίμηρος αφού όλα πήγαν καλά για όλους ενώ η ρωσική πολεμική μηχανή δε χρειάστηκε να λειτουργήσει καν.

Η παράσταση τελείωσε. Ο πόλεμος μπορεί πλέον να συνεχιστεί από εκεί που είχε μείνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail