Βράζουν οι Χειριστές μας - Τριήμερο Πένθος κηρύχθηκε στις Ενοπλες Δυνάμεις

Βράζουν οι Χειριστές μας απο την προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο και αν και είναι ψυχροί Επαγγελματίες διόλου απίθανο να αντιδράσουν με ρο συναίσθημα.

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Αυτό σίγουρο πρέπει να το έχουν καταλάβει στην Τουρκία γιατί αμέσως μετά την πτώση του Μιράζ 2000-5  τα Τουρκικά Μαχητικά εξαφανίστηκαν από το Αιγαίο.

Τα Ελληνικά Μιράζ  απογειώθηκαν να αναχαιτίσουν 2 τούρκικα F-16  που μπήκαν μεταξύ Χίου και Λέσβου…Αν και τα Μαχητικά μας έφτασαν στην Περιοχή οι Τούρκοι  την είχαν ήδη κοπανήσει και οι Χειριστές μας με Επικεφαλής τον Ήρωα Σμηναγό μας τους Κυνήγησαν και εκτός.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη ζεύγος F-4 αυτή φορά εισέβαλε στο  ΝΑ Αιγαίο αλλά και εκεί έφτασαν Μαχητικά απο το Καστέλι και οι Τούρκοι εγκατέλειψαν.

Μετά την επιστροφή των Μιράζ είχαμε και την πτώση του Ν01 του Ελληνικού Σχηματισμού απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία …Πιθανόν να είναι η χαμηλή νέφωση που επικρατούσε στην περιοχή αλλά ίσως και κάποιο Μηχανικό πρόβλημα (Κράτημα του Κινητήρα)

Οι Τούρκοι έσπευσαν αμέσως μετά την Πτώση του Ελληνικού να διαβεβαιώσουν οτι δεν είχαν μαχητικά στην Περιοχή ούτε οτι έγινε Εμπλοκή …πράγμα που είναι Αλήθεια.
¨Όμως η Πρεμούρα των Τούρκων έχει αγριέψει τους Έλληνες Χειριστές που θυμούνται δεκάδες Μαγκιές των Τούρκων που παραλίγο να καταλήξουν σε ατύχημα.
Ο Θάνατος του Γιώργου τους έχει πεισμώσει και ένας Θεός ξέρει που  θα βγει αυτός ο θυμός!
Απο την άλλη είχαμε την κήρυξη 3ημερου Πένθους στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή ΥΕΘΑ

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον ήρωα Σμηναγό (Ι) Γεώργιο Μπαλταδώρο που έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Για την Ιστορία σήμερα καταγράφουμε

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 12η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 (2 F-16 & 2 F-4)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      4
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      –
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     –
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...