Επιτέλους σταματήστε τον!


Η δημόσια αποκάλυψη από τον κ. Καμμένο ότι θα μεταφερθούν 3.500 χιλιάδες στρατιώτες στα νησιά και άλλοι τόσοι στον Έβρο, τον καθιστά άμεσα εξαιρετικά επικίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας.
υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών
Πρόκειται περί μοναδικής ανευθυνότητας. Δεν αντιλαμβάνεται ότι αποκαλύπτοντας τέτοιου είδους μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων και αλλαγές στην επιχειρησιακή διοίκηση, σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, κάνει κακό στη χώρα και βάζει βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας;

Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει αντίδραση από πλευράς Τουρκίας που θα επικαλεσθεί λόγους δικής της ασφάλειας για να αυξήσει την επιθετικότητά της, και να την δικαιολογήσει στο διεθνές περιβάλλον.

Είναι τεράστια η ευθύνη του πρωθυπουργού που τον αφήνει ακόμη στη θέση του.

Ευθύνη όμως έχουν και ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΣ που δεν αντιδρούν στις συνεχόμενες αντιθεσμικές παρεμβάσεις του Υπουργού στο έργο τους.

Είναι δική τους αποκλειστικά ευθύνη η διαφύλαξη του απόρρητου χαρακτήρα των ενισχύσεων και μετακινήσεων των στρατιωτικών μονάδων σε μία τέτοια κρίσιμη περίοδο και ιδιαίτερα στις συγκεκριμένες περιοχές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail