Μέχρι κι ο ήρεμος Κουβέλης παραδέχθηκε ότι βρισκόμαστε σε ακήρυχτο πόλεμο την Τουρκία!

φωτο ΥΕΘΑ
Freepen.gr - «Βρισκόμαστε σε έναν ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο, αλλά η διάταξη των δικών μας δυνάμεων για τις αναχαιτίσεις γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουμε καταπόνηση των πιλότων μας δήλωσε ο ΑΝΥΕΘΑ Φώτης Κουβέλης στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

 Σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει ύστερα από τις δηλώσεις τόσο του Τούρκου πρωθυπουργού Γιλντιρίμ όσο και του ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου σχετικά με την απομάκρυνση ελληνικής σημαίας από ελληνική βραχονησίδα από το τουρκικό λιμενικό δηλώσε πως έχει ζητήσει ενημέρωση συστηματική και επίμονη από τα αρμόδια όργανα και στελέχη των Ενόπλών Δυνάμεων.

Ο ΑΝΥΕΘΑ σχολίασε και την πρόσφατη τοποθέτηση του Γ.Γ. ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ότι οι ελληνοτουρκικές διαφορές δεν αφορούν τη συμμαχία λέγοντας πως θα προτιμούσε μια πιο δυναμική και σαφή τοποθέτηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail