Ντροπή! Καμιά Βουλή δεν υιοθετεί τα παιδιά του Σμηναγού - Τα υιοθετούμε εμείς και το κάνουμε με την καρδιά μας!

«Στην υιοθεσία των ανήλικων τέκνων του χειριστή του μοιραίου Mirage 2000-5 Γιώργου Μπαλταδώρου ο οποίος έχασε τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος προχωρά η Βουλή» διαβάζουμε. 

Του Στρατή Μαζίδη

Και πού βρήκαν τα χρήματα οι 300; Από την τσέπη τους τα βάζουν; Ή από τον ιδρώτα του προσώπου τους; Πίσω απολαμβάνοντες τη ζωή με τα λεφτά των άλλων!

Τα παιδιά του Σμηναγού δεν τα υιοθετεί η Βουλή. Τα παιδιά του Σμηναγού τα υιοθετούμε εμείς και το κάνουμε με την καρδιά μας σε αντίθεση με άλλους που έχουμε πληρώσει χρυσούς χωρίς να το θέλουμε. Υιοθετούμε τρόπος του λέγειν διότι ο μπαμπάς τους είναι - και έτσι πρέπει - για αυτά ένας, αλησμόνητος και αναντικατάστατος.

Οι 300 της Βουλής, νυν και παλαιότεροι είναι αυτοί που στέρησαν τον πατέρα από τα παιδιά του, όπως και άλλους άξιους πατέρες της πολεμικής αεροπορίας, όταν μπορούσαν να βάλουν ένα τέλος στις προκλήσεις όσο ήταν καιρός.

Κανένας Τσιπραλέξης, Βούτσης, Βαγγέλας, Κούλης, Σταύρος, Φώφη και λοιποί δεν υιοθετούν τα παιδιά του Σμηναγού. Ο Γιώργος δεν ήταν σαν αυτούς. Ήταν προκομένος και είχε φιλότιμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail