Απογειώθηκαν όλα τα αεροπλάνα της Συριακής Αεροπορίας - Που προσγειώνονται

Freepen.gr - Η Αραβική Πολεμική Αεροπορία της Συρίας (SyAAF) ανακατανέμει τα αεροσκάφη της στις ρωσικές βάσεις στις παράκτιες επαρχίες Ταρτούς και Λατάκια, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή του almasdarnews.com το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την στρατιωτική πηγή, η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας μεταφέρει τα αεριωθούμενα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα κυρίως σε αυτές τις παράκτιες επαρχίες προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή καταστροφή από μια επίθεση των ΗΠΑ.

Με τον Ντόναλντ Τράμπ αν αποκαλύπτει μέσω twitter τις μελλοντικές κινήσεις για επίθεση στη Συρία, η Πολεμική Αεροπορία θα μπορέσει να προστατεύσει τις μονάδες της, καθώς οι ΗΠΑ λογικά δεν θα ρισκάρουν να εμπλέξουν άμεσα τη Ρωσία.

Οι ΗΠΑ δεν αποκάλυψαν την ημερομηνία της επικείμενης επίθεσης τους. Ωστόσο, ο συριακός στρατός πιστεύει ότι θα λάβει χώρα τις επόμενες 48 ώρες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail