Ραγδαίες εξελίξεις - Βομβαρδισμοί της Ιρακινής Αεροπορίας στη Συρία με το πράσινο φως του Ασαντ - Που χτύπησαν και τι συμφώνησαν

Freepen.gr - Η Ιρακινή Πολεμική Αεροπορία έπληξε νωρίτερα σήμερα θέσεις του ISIS στην επαρχία του Deir Ezzor της Συρίας. Σύμφωνα με αναφορές έχει πραγματοποιήσει πέντε επιθέσεις.

Ιρακινή στρατιωτική-διπλωματική πηγή του almasdarnews κάνει λόγο για νέα συμφωνία Βαγδάτης και Δαμασκού με την τελευταία να δίνει άδεια στο Ιράκ για τη διεξαγωγή αεροπορικών επιθέσεων στη συριακή επικράτεια.

Σκοπός των επιθέσεων που φαίνεται ότι θα συνεχιστούν είναι η διάλυση των υφισταμένων πυρήνων της οργάνωσης στα συρο-ιρακινά σύνορα και η ελαχιστοποίηση της όποιας δύναμης της τρομοκρατικής ομάδας που θα μπορούμε να εφορμήσει εκ νέου σε ιρακινές περιοχές.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail