«Ετοιμαστείτε» φωνάζουν οι Εθνοφύλακες της Ικαρίας και στήνουν...θερμότατη υποδοχή στους Τούρκους

Freepen.gr - Θερμή υποδοχή φαίνεται ότι ετοιμάζουν οι Εθνοφύλακες της Ικαρίας στους Τούρκους αν τυχόν αποτολμήσουν να δοκιμάσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νησί.

Η Εθνοφυλακή μαζί με τη δημοσίευση του βίντεο από την πρόσφατη άσκησή της, δημοσιεύει παράλληλα το ακόλουθο μήνυμα:

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ Η τουρκομογγολία θα επιτεθεί αιφνιδιαστικά στα νησιά του Αιγαίου και να δημιουργήσει προτετελεσμένες καταστάσεις με μεταφορά τουρκομογγόλικων πληθυσμών, το έκανε με την κατάληψη της βόρειας Κύπρου, το ξανάκανε με την προσωρινή κατάληψη των Ιμίων και τον «αποχαρακτηρισμό» της ελληνικότητας των νησίδων, εμβολίζοντας πλοία της Ακτοφυλακής μας με στόχο να τα βυθίσει και να υπάρξουν νεκροί, αιχμαλωτίζοντας στρατιώτες μας καταπατώντας τα σύνορα μας. Και ετοιμάζεται να το ξανακάνει επενδύοντας ότι έχει και δεν έχει σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Το μέτωπο του Έβρου και της Κύπρου θα λειτουργήσουν περισσότερο ως αντιπερισπασμός και προσπάθεια διάσπασης των ελληνικών δυνάμεων. Τα νησιά του Αιγαίου απέχουν αρκετά από την ηπειρωτική Ελλάδα και μόλις λίγα χιλιόμετρα από τις τουρκομογγόλικες ακτές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail