Στήνουν νέα προβοκάτσια με "χημικά" στην Ντούμα για να φέρουν χάος στη Μέση Ανατολή - Αυστηρή προειδοποίηση από τη Μόσχα

FILE PHOTO: Syrian soldiers are seen in the rebel-held Douma district in the Eastern Ghouta countryside, Syria, on March 28, 2018. © Ammar Safarjalani / Global Look Press
Στο ίδιο έργο θεατές με τη συνηθισμένη συνταγή της επίθεσης με χημικά όπλα από το συριακό στρατό στην Ντούμα. Κυκλοφορεί μάλιστα και σχετικό οπτικό υλικό όπου διακρίνονται και οι γνωστοί υποτιθέμενοι "διασώστες" των Λευκών Κρανών.

Του Στρατή Μαζίδη

Δε θα επαναλάβουμε τα όσα κατά καιρούς έχουν αναφερθεί για το πως στήνουν οι μυστικές υπηρεσίες μαζί με τους τρομοκράτες αυτές τις επιθέσεις, ούτε το ρόλο των Λευκών Κρανών που "διασώζουν" σε ορισμένα μόνο μέρη (στα κατεχόμενα από τρομοκράτες) και αφού πατηθεί το Rec στην κάμερα και τα οποία υπερασπίζεται σελίδα ειδικευόμενη στο να διαψεύδει και να καταδικάζει τους άλλους.

Εν προκειμένω είχε συμφωνηθεί η εκκένωση της Ντούμα αλλά οι τρομοκράτες δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα την ύστατη στιγμή όσον αφορά τους αιχμαλώτους και ακολούθησε σαρωτική επίθεση από το συριακό στρατο και την αεροπορίας της Συρίας και της Ρωσίας. Ωστόσο σήμερα (8/4/2018) οι τρομοκράτες βλέποντας ότι θα κονιορτοποιηθούν επανήλθαν στις συνομιλίες αποδεχόμενοι την εκκένωση της Ντούμα και την απελευθέρωση των αιχμαλώτων που ήδη ξεκίνησε όπως μεταδίδει και το dimpenews.com.

Να θυμίσουμε επίσης ότι Συρία και Ρωσία είχαν προειδοποιήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες για χημική προβοκάτσια όταν επίκειτο η επιχείρηση της Γκούτα, όπου κι εκεί είδαμε μια από τα ίδια αλλά η αυστηρή προειδοποίηση της Μόσχας φαίνεται πως σταμάτησε τότε τα όποια σχέδια επέμβασης.

Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ με τη γνωστή χυδαιότητα που τον διακρίνει, κι ενώ δεν ξέρει αν μένει ή φεύγει από τη Συρία προχώρησε στο παρακάτω tweet με το αντίστοιχο "επίπεδο" του θεσμού που εκπροσωπεί:



Άμεση ήταν η αντίδραση της Μόσχας που μιλά για κατασκευή "ψευδών ειδήσεων" με σκοπό να δικαιολογηθεί μια στρατιωτική επίθεση η οποία θα έχει «κακές συνέπειες».

"Ο στόχος αυτής της ... αβάσιμης σπέκουλας είναι να προστατέψει τους τρομοκράτες και ... τη ριζοσπαστική αντιπολίτευση που αρνείται να συμμετάσχει σε μια πολιτική διαδικασία διευθέτησης, καθώς και να δικαιώσει πιθανές στρατιωτικές ενέργειες", ανέφερε η δήλωση η οποία αναδεικνύει για ακόμη μια φορά το σκοτεινό ρόλο των Λευκών Κρανών και τις διασυνδέσεις τους με τρομοκράτες.

Οι ΗΠΑ χάνουν τον πόλεμο στη Συρία, βλέπουν ότι ακόμη και η περιοχή ανατολικά του Ευφράτη αρχίζει να ξεσηκώνεται και συνεπώς θα καταστούν επικίνδυνες. Το χειρότερο είναι ότι στο τιμόνι τους βρίσκεται ένας αμετροεπής άνθρωπος που είναι περισσότερο showman παρά πρόεδρος, που τέτοιον έχουμε να δούμε από την εποχή του Κένεντι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail