Βρετανός πολιτικός: Ένα ανεξέλεγκτο παιδί μας σύρει στον Τρίτο Παγκόσμιο - Δεν έχει σώας τας φρένας

© Mark Wilson / Global Look Press
Freepen.gr - Ο πρώην βουλευτής George Galloway κάλεσε το αμερικανικό υπουργικό συμβούλιο να κατηγορήσει τον Donald Trump, χαρακτηρίζοντάς ως «παιδί» και να αμφισβητήσει τη λογική του Αμερικανού προέδρου αφού υποσχέθηκε να εκτοξεύσει «έξυπνους» πυραύλους στη Συρία μεταδίδει το RT.



"Πρώτα απ 'όλα τα tweets από τον Πρόεδρο Trump είναι αναμφισβήτητα η πιο ανησυχητική δήλωση που έγινε ποτέ από οποιονδήποτε πρόεδρο των ΗΠΑ και θέτει υπό αμφισβήτηση την ίδια τη λογική του ατόμου που τα εξέδωσε", δήλωσε ο Galloway.

"Ο κόσμος παρακολουθεί με φρίκη ακόμη και σε χώρες όπως η Βρετανία και η Γαλλία που έχουν ήδη δηλώσει ότι επιθυμούν να ενταχθούν στην υποτιθέμενη αμερικανική επίθεση κατά της Συρίας. Βρισκόμαστε στο σημείο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε Τρίτον Παγκόσμιο Πόλεμο εξαιτίας των αχαλίνωτων, νεανικών ενεργειών ενός παιδιού".

Ο Galloway συνέχισε να παροτρύνει τους αξιωματούχους της Ουάσιγκτον να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να απαγγείλουν κατηγορίες για τον ανεξέλεγκτο πρόεδρο.

"Πιστεύω ότι το αμερικανικό υπουργικό συμβούλιο, το οποίο έχει την εξουσία να το πράξει σύμφωνα με την 25η τροποποίηση του αμερικανικού συντάγματος, πρέπει τώρα να δηλώσει ότι ο συντάκτης αυτού του τιτίβισμα δεν είναι πλέον ικανός να εκπληρώσει τα καθήκοντά του και οφείλει να αποσυρθεί από το αξίωμα".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail