Να πως το ελληνικό κράτος ενισχύει την τουρκική οικονομία

Μετασχηματιστής βάρους 395 τόνων που κατασκευάσθηκε στην βιομηχανία Μετασχηματιστές ισχύος-Γκέμπζε GE, στο Γκέμπζε του νομού Κοτζάελι, μεταφέρθηκε με όχημα που είχε μήκος 70 μέτρα και 280 ρόδες.
Αναδημοσίευση από: tourkikanea.gr
Κατά την διάρκεια που περνούσε το τεράστιο όχημα, εκλεισε η εθνική οδός στο τμήμα από Ντιλόβασι σε Χερέκε. Μια απόσταση 40 χλμ καλύφθηκε σε διάστημα 6,5 ωρών και έτσι ο μετασχηματιστής έφτασε στο λιμάνι Ντερίντζε.

O βάρους 395 τόνων και 820ΜVA400KV μετασχηματιστής τύπου step-up που παρήχθη στην βιομηχανία Μετασχηματιστές ισχύος-Γκέμπζε GE,θα μεταφερθεί με πλοίο στην Ελλάδα και από εκεί σε σταθμό που θα ιδρυθεί στην Πτολεμαΐδα. Αναφέρεται πως αυτός ο 820ΜVA τύπου step-up μετασχηματιστής, είναι ο μεγαλύτερος που έχει παραχθεί στην Τουρκία και θα είναι και ο μεγαλύτερος μετασχηματιστής της Ελλάδας.

https://www.dha.com.tr/yurt/395-tonluk-transformator-280-tekerlekli-aracla-tasindi-yol-ulasima-kapandi/haber-1571992

1/4/2018

Σχ: Η εταιρία δεν είναι τουρκική αλλά το θέμα είναι το εξής: Αυτοί οι οποίοι έδιναν μια τέτοια τεράστια παραγγελία δεν όφειλαν να ξέρουν που θα παραχθεί αυτός ο μετασχηματιστής; Είμαστε υποχρεωμένοι να ενισχύουμε την οικονομία αυτών που μας απειλούν καθημερινά ; Γιατί; Για να αγοράζουν πιο σύγχρονα όπλα εναντίον μας ;

Τα κριτήρια στις αγορές μας και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τέτοια ποσά, δεν πρέπει να έχουν και εθνικές παραμέτρους;

Τώρα θα μου πεις να ζητάς τέτοιες παραμέτρους στις αποφάσεις αυτών που τοποθέτησαν τον Φίλη υπουργό Παιδείας, είναι λίγο μάταιο…
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...