Να βάψει τη Συρία κόκκινη όπως τα μαλλιά του θέλει ο Τραμπ: Έχουμε πολλές στρατιωτικές επιλογές

US President Donald Trump receives a briefing from new National Security Adviser John Bolton (R) at the White House, April 9, 2018 © Carlos Barria / Reuters
Freepen.gr - Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ (ηλικίας 70 ετών που βάφει τα μαλλιά του) συναντήθηκε με στρατιωτικούς διοικητές για πιθανή "ισχυρή αντίδραση" στις υποτιθέμενες χημικές επιθέσεις στη Συρία. Η Ουάσινγκτον είναι έτοιμη να ενεργήσει χωρίς την έγκριση του ΟΗΕ, δήλωσε η Νίκι Χάλεϊ, απεσταλμένη στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Η εικαζόμενη χημική επίθεση στη Συρία "θα απαντηθεί δυναμικά", δήλωσε ο Trump σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα το βράδυ. "Δεν μπορούμε να αφήσουμε φρικαλεότητες που είμαστε όλοι μάρτυρες ... δεν μπορούμε να αφήσουμε να συμβεί αυτό στον κόσμο μας", δήλωσε ο Trump, "ειδικά αν λόγω της δύναμης των ΗΠΑ, είμαστε σε θέση να το σταματήσουμε".

"Έχουμε κάποια πολύ καλή εικόνα" για το ποιος είναι υπεύθυνος για την επίθεση, πρόσθεσε ο πρόεδρος και συμπλήρωσε: "Έχουμε πολλές επιλογές στρατιωτικά και θα σας ενημερώσουμε σύντομα".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail