Φραγκούλης Φράγκος: η Τουρκία μας οδηγεί σε θερμό επεισόδιο - Δε θα πετύχει!

Ελληνίδες, Έλληνες,

Η Τουρκία, παραβιάζοντας εσκεμμένα και προκλητικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε αέρα και θάλασσα, δημιουργεί μια απίστευτη ένταση στο Αιγαίο, που μας οδηγεί γοργά και με μεγάλες πιθανότητες, σε ένα "τυχαίο θερμό" επεισόδιο.

Η επιβεβλημένη υψηλή ετοιμότητα, το φρόνημα και το σθένος των Ενόπλων μας Δυνάμεων, είναι η απάντηση που δίνει η πατρίδα μας στον μακράς διαρκείας παραλογισμό της πολιτικής, αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας της γείτονος.

Ένα είναι βέβαιο. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στις Ένοπλες μας Δυνάμεις είναι δεδομένη. Για αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ανησυχία στον λαό μας

Ο στόχος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, να «φιλανδοποιήσει» την Ελλάδα, πλήττοντας την οικονομία και τον τουρισμό μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

Το, όποιο, προσχεδιασμένο, επεισόδιο επιχειρήσει η Τουρκία της παρέχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού πλην όμως θα είναι η απαρχή να περιέλθει σε διεθνή απομόνωση, διότι συστηματικά παραβιάζει συνθήκες και διεθνές δίκαιο.

Η ενότητα του ελληνικού λαού αποτελεί τη μεγαλύτερη αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας.
Ο εορτασμός της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας διασφαλίζεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και οι πιστοί σε όλη την Ελληνική Επικράτεια θα γιορτάσουν ειρηνικά και με λαμπρότητα το Πάσχα των Ελλήνων Πάσχα!

Καλή Ανάσταση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες.

Ο
Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Φραγκούλης Σ. Φράγκος
Στρατηγός ε.α
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail