Το παληκάρι αναχαίτιζε ΝΑΤΟϊκούς... συμμάχους

Freepen.gr - «Το παληκάρι αναχαίτιζε ΝΑΤΟικούς... συμμάχους» σημειώνει σε σχόλιό του στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος όσον αφορά την απώλεια του Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου στα ανοικτά της Σκύρου κι ενώ ο σχηματισμός του επέστρεφε κατόπιν αποστολής αναχαίτισης.

Το εύστοχο σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου συνεχίζει: Κι ενώ αναχαίτιζε ΝΑΤΟικούς... συμμάχους στον αέρα, το ΝΑΤΟ βρισκόταν κάτω, στη θάλασσα, κάνοντας πλάτες σε αυτούς που για την αναχαίτισή τους χάθηκε το παληκάρι. Οποιος το "ξεχνά" αυτό, κάνει πολύ ευδιάκριτη τη διαφορά μεταξύ πατριώτη και ΝΑΤΟφρονα.

Είναι μια άλλη οπτική του θλιβερού συμβάντος που όμως έχει υπόσταση και πρέπει να μας προβληματίσει ως προς τι και ποιοι είναι οι σύμμαχοί μας όλα αυτά τα χρόνια κι αν πραγματικά μας έχουν σταθεί ως τέτοιοι.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail