Τι δείχνει η «απολογία» του Ανθυπολοχαγού; Ότι δεν είχαν τις κατάλληλες εντολές!

Αυτό που όλοι μας υποψιαζόμασταν αλλά αρνούμαστε να το πιστέψουμε δείχνει καθαρά η Απολογία του Υπολοχαγού Μητρεπώδη στο Τουρκικό Δικαστήριο της Ανδριανούπολης…Οτι δεν είχαν τις Κατάλληλες εντολές!

Από: veteranos.gr

Μητρετώδης: Θα καλούσα τον ελληνικό στρατό και τον υπολοχαγό μου από το τηλέφωνό μου, αν είχα κακή πρόθεση…Ή αν είχε τις Κατάλληλες οδηγίες και Εντολές!
Ακολουθούσαμε κάτι ίχνη στα σύνορα και όταν αντικρίσαμε τους Τούρκους στρατιώτες, κατεβάσαμε τα όπλα μας. Θα καλούσα τον ελληνικό στρατό ως υπολοχαγός από το τηλέφωνό μου, αν είχα κακή πρόθεση.(Γιατί δεν το έκανε άραγε;)

Μιλήσαμε στους Τούρκους στρατιώτες και τους είπαμε ότι περάσαμε στην τουρκική πλευρά κατά λάθος.

(Οι Τούρκοι στρατιώτες επικοινώνησαν με τους ανωτέρους τους. Θα μπορούσαμε να τους εμποδίσουμε να κάνουν την επικοινωνία τους).

Αυτό δείχνει οτι τα Στελέχη μας πήγαν σαν πρόβατα επί σφαγή αφού δεν είχαν τις κατάλληλες οδηγίες και εντολές πως να αντιδράσουν σε ανάλογο επεισόδιο και αν έπρεπε να κάνουν χρήση των Όπλων τους !

Γιατί μπορεί να γινόταν οι Ανταλλαγές σε αλλο χρόνο στα Σύνορα …Αλλά τώρα τα πράγματα είχαν αλλάξει και έπρεπε η Στρατιωτική Ηγεσία και η Ιεραρχία να είχε εκδώσει και τις Κατάλληλες διαταγές !

Μετά απο σχεδόν 2 μήνες ομηρίας και εξευτελισμού των Στελεχών μας δικαιούμαστε να ρωτήσουμε την Ιεραρχία στο Στράτευμα …Δεν φταίει κανείς για το Συμβάν στον Έβρο ;

Είχε η Στρατιωτική Ηγεσία εκδώσει Διαταγές για το πως πρέπει να αντιδράσουν τα Στελέχη μας σε ανάλογο Συμβάν ;

Είχαν επιστήσει την Προσοχή στους Στρατιωτικούς και ειδικά στους Επικεφαλής που εκτελούσαν την Συγκεκριμένη Υπηρεσία στα Χερσαία Σύνορα ;

Δεν πρέπει να πληρώσει κανείς ; Είναι ένα σύνηθες περιστατικό που δείχνουμε οτι δεν ασχολούμαστε πια ; Εδώ μιλάμε για Στρατιωτικούς Αιχμαλώτους και δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το Ηθικό όσων είναι σε Ενέδρες στο Ποτάμι
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...