Κοροϊδία! Ο Γιλντιρίμ συλλυπήθηκε για την απώλεια του πιλότου μας - Δε μας τα λένε καλά οι Τούρκοι

Sabah File Photo
Freepen.gr - Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ κάλεσε τον Ελληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα για να τον συλλυπηθεί για την απώλεια του Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου που κατέπεσε με το Mirage 2000-5 στα ανοικτά της Σκύρου.

Για τι ακριβώς συλλυπάται ο Γιλντιρίμ; Αυτός δεν είναι ο σκοπός του; Η καταπόνηση ανθρώπων και μηχανών της ελληνικής πλευράς; Η φθορά και η εξόντωσή τους; 

Στο περίεργο συμβάν της Σκύρου, διότι έγιναν όλα πολύ ξαφνικά, δε βρέθηκε τυχαία να πετά στον αέρα ο σχηματισμός των Mirage. Είχαν απογειωθεί για να αναχαιτίσουν αυτούς που καθημερινά αμφισβητούν τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας. 

Πρόκειται για κατάμουτρη κοροϊδία που μπορεί ίσως να μην αντιλαμβάνεται ο Τσίπρας, αλλά καταλαβαίνουμε πολύ καλά όλοι οι υπόλοιποι.

Και εκτός όλων αυτών έχουμε και τις ύποπτες ψευτιές των Τούρκων που όπως διαβάζουμε στη Dailysabah ο Ελληνας πιλότος επέστρεφε από επιχειρησιακή αποστολή και δύο γραμμές παρακάτω από...άσκηση:

The Greek air force said pilot Georgios Baltadoros, 34, was fatally injured when his Mirage 2000-5 fell into the Aegean Sea while preparing to land "after concluding an operational mission."  The Greek armed forces will observe a three-day period of mourning over the accident, the defense ministry said.  Reports said the pilot, a father of two, may have blacked out during a combat exercise on the return home.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail