Λίγο πριν τη μεγάλη «Προδοσία»


Ιεροσόλυμα, λίγες ώρες πριν τα ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ οι Έλληνες συναντούν τον ΧΡΙΣΤΟ.- «῏Ησαν δέ τινες ῞Ελληνες ἐκ τῶν ἀναβαινόντων, ἵνα προσκυνήσωσιν ἐν τῇ ἑορτῇ. Οὗτοι οὖν προσῆλθον Φιλίππῳ τῷ ἀπὸ Βηθσαϊδὰ τῆς Γαλιλαίας, καὶ ἠρώτων αὐτὸν, λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τὸν ᾿Ιησοῦν ἰδεῖν. Ἔρχεται Φίλιππος, καὶ λέγει τῷ ᾿Ανδρέᾳ, καὶ πάλιν ᾿Ανδρέας καὶ Φίλιππος λέγουσι τῷ ᾿Ιησοῦ.  

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου.» Κεφ. 12: 17-50

Από εκείνη την στιγμή όλες οι ιστορικές διαδρομές μας αποκτούν ΑΓΙΟ- πνευματική διάσταση.

Όλες οι εκφάνσεις της Εθνικής Ζωής μας πορεύονται παράλληλα με τα μεγάλα Εκκλησιαστικά γεγονότα.

Το αυτό και σήμερον.

Όμως ο Ιούδας καραδοκεί για να επιτελέσει την βδελυρά πράξη της προδοσίας ανά τους αιώνες . ειδικά στο έθνος των Ελλήνων που έλαβαν την ανωτέρω ΕΥΛΟΓΙΑ.

Να γιατί δεν έχουμε τόσος φίλους , ενώ έχουμε τέτοια ποικιλία από προδότες.

Δέος μας συλλαμβάνει όταν ακούμε από τα πνευματοκίνητα χείλη του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη.

« οι μεν φίλοι μας θέλουν να μας τσαλακώσουν και οι εχθροί μας να μας ξεσκίσουν»

Όλα τα χρόνια των μνημονίων ήταν μια Μεγάλη Παρασκευή σε αυτό το Έθνος που τόσοι πολλοί θα έπρεπε να του οφείλουν την Μέγιστη Τιμή και το κατάντησαν να τους οφείλει τεχνητά το μέγιστον κατά κεφαλή χρέος.

Αίφνης όμως αποκτήσαμε καλοθελητές- φίλους που επιθυμούν « να μας προστατεύσουν» και πρώην ομόδοξους φίλους που για τριάκοντα αργύρια έγιναν εχθροί .

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν τούτες τις ώρες που αναδεικνύουν αυτό το συγκλονιστικό που έρχεται κατά επάνω μας.

Α.Ο Αμερικάνος Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ. 

επαξίως μπορεί να φέρει και τον τίτλο του « προφήτη – πρέσβη»

«Διατηρούμε έναν υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης στους Έλληνες ηγέτες που χειρίζονται αυτά τα θέματα. Νομίζω ότι τόσο η Ελλάδα όσο και οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν αναταράξεις τους επόμενους δυο μήνες, ενόψει της επανεκλογής Ερντογάν. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη. Σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι αποτελούν πολιτική ατζέντα, ωστόσο δεν θέλω να τα αγνοήσω». http://www.iefimerida.gr/ 30 Μαρτίου 2018 

Μετά τις δηλώσεις αυτές οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα.

Β.Spiegel: Τορπιλίζουν τη συμφωνία Ευρώπη-Τουρκίας για το προσφυγικό -Διαφωνίες στην ΕΕ

Γ. « Αστακός” με ρωσικά όπλα η Τουρκία; “Δεν θα μείνουμε μόνο στoυς S-400” δήλωσε ο Πούτιν!»

Η αμυντική συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας, δηλαδή η πώληση όπλων από τη Μόσχα στην Άγκυρα δεν θα παραμείνει στην παράδοση των S-400,για τους οποίους ο Πούτιν είπε πως είναι προτεραιότητα η παράδοσή τους στην Τουρκία. Η Ρωσία θα εξοπλίσει τη Τουρκία και μ΄ άλλα υπερσύγχρονα όπλα, είπε ο Πούτιν, μετά από τη συνάντηση με τον Ερντογάν, προσθέτοντας ότι έγιναν ήδη κάποιες συζητήσεις! https://www.militaire.gr/ 3 Απριλίου 2018

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και όλοι βρίσκονται απέναντι μας;

Διανύουμε περίοδο ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΓΙΔΩΝ  

Η επιτυχημένη αποτρεπτική ικανότητα της χώρας πρέπει να εδράσει σε εκείνη την ουδέτερη στρατιωτικά αμυντική θέση απέναντι στις παγίδες που μας στήνουν οι ισχυροί γεωπολιτικοί παίκτες οι οποίοι  επιθυμούν να εξυπηρετήσουν μακροπρόθεσμα σχέδια

Η συμμαχία Πούτιν – Ερντογάν έκοψε την μαγιονέζα των Βαλκανίων και αλλάζει ισορροπίες και γραμμές συνόρων.

Σου λένε η  Ελλάδα έτσι και αλλιώς με τις οικονομικές πολιτικές της μεταπολίτευσης έγινε ένα απέραντο συσσίτιο ανέργων και δυστυχισμένων και μπορούμε να την κάνουμε ότι θέλουμε. 

Σκέφτονται  επίσης , άντε να τελειώνουμε με τον σουλτάνο, τον μπαμπούλα της Μέσης Ανατολής  και της Αν. Μεσογείου και έτσι όπως είναι ψυχοπαθολικά φτιαγμένος με την Δύση, να τον ερεθίσουμε περισσότερο  και εμείς. 

Μια εμπλοκή με την Ελλάδα τώρα που τα πράγματα είναι ζεστά και μετά όλα είναι  εύκολα για να χαράξουμε νέες συνοριογραμμές . 

Θεωρούμε την παρακάτω μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ως επιτομή της έναρξης των πολεμικών εξελίξεων στην περιοχή μας, και των ανατροπών που θα ακολουθήσουν σττην καθημερινότητα μας.

Αυτή η μαρτυρία ήδη επιβεβαιώθηκε και έχει σχέση με την επικαιρότητα του διπλωματικού επεισοδίου που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016 με τους διαφυγόντες 8 τούρκους αξιωματικούς στην Αλεξανδρούπολη της Θράκης και σήμερα κορυφώνεται με την απαγωγή των δυο παλληκαριών μας στον Έβρο  της Θράκης , ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πνευματοκίνητα από το 1990 μας έλεγε:  

1990 ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ   

«γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο».    

Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό…   

 Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη. Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. 

Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας  

αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.    

Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».    

Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»    

«Όχι!», μου λέει.    

«Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.    

Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει. 

 Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»»  23 Σεπτεμβρίου 2012  ΗΓΓΙΚΕΝ https://topothoumeno.blogspot.gr/  

Γιατί άραγε

Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»;  

Και αυτό σαν γεγονός μελλοντικό μας επισημαίνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο ο ΑΓΙΟΣ.  

Για να την πατήσουν σημαίνει ότι οι ισχυροί της γης μας έστησαν παγίδα και αντί να πέσουμε εμείς θα πέσουν αυτή λόγω της πλεονεξίας τους.  

Πλέον είναι πασίδηλο ότι όλοι οι γεωπολιτικοί δρόμοι συγκλίνουν στα Στρατηγικά ΣΤΕΝΑ  και το ΑΙΓΑΙΟ.  

Εδώ τα συμφέροντα που συγκρούονται είναι κάτι παραπάνω από την επιδείνωση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων που εξυπηρετεί το τελικό πολεμικό ξεκαθάρισμα των ισχυρών και αντικρουόμενων συμφερόντων Δύσης- Ρωσίας στα ΣΤΕΝΑ και στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. 

Όλα γυρίζουν με σημείο αναφοράς την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

ΓΙΑ τον λόγο αυτό και το φάντασμα του σουλτάνου δίνει θεατρικές παραστάσεις μέσα σε αυτήν. 

Γιατί όλοι τα έβαλαν μαζί μας , είναι το ριζικό μας ;

Φυσικά ΟΧΙ μέσα στις μάχες της καθημερινής και Εθνικής επιβίωσης βρίσκεται ο μυστικός σπόρος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μας .

Ουδείς το πήρε χαμπάρι, όλοι βογκάμε από τα βάσανα αλλά την μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ την είπε ο ΚΥΡΙΟΣ στους Έλληνες λίγο πριν τα ΑΧΡΑΝΤΑ ΠΑΘΗ του στα Ιεροσόλυμα τούτες τις Άγιες μέρες.

« Ἀλήθεια, ἀλήθεια σᾶς λέγω, ἐὰν ὁ σπόρος τοῦ σιταριοῦ δὲν πέσῃ εἰς τὴν γῆν καὶ πεθάνῃ, μένει αὐτὸς μόνος, ἐὰν ὅμως πεθάνῃ, φέρει πολὺν καρπόν.» ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΙΒ’

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 12

Ετοιμαστείτε αδελφοί να γίνουμε καλή σπορά ΧΡΙΣΤΟΥ και να πολυκαρπήσουμε μετά την ΠΡΟΔΟΣΙΑ , τα ΠΑΘΗ και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail