Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ "πολεμά" την κυβέρνηση βασανίζοντας όσους την πληρώνουν - Θα μας διακόπτει το ρεύμα για να "έχει αξία ο αγώνας της" και να μας δώσει να "καταλάβουμε"

ColiN00B / pixabay
Διακοπές ρεύματος αλλά όχι μπλακ άουτ προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης σε συνέντευξη Τύπου ενόψει των κινητοποιήσεων με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες της Ομοσπονδίας εξαιτίας της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.
Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα (23 Απριλίου)

«Στόχος είναι να καταλάβει ο λαός ότι κάτι γίνεται. Αν δεν λείψει ούτε για μια στιγμή το ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχει αξία αυτό που γίνεται. Βεβαίως δεν θα ταλαιπωρηθεί ο ελληνικός λαός. Θα παρέχουμε προσωπικό ασφαλείας, όσο μας αναλογεί και αν γίνει μια μεγάλη βλάβη θα υπάρξει παρέμβαση. Ο καταναλωτής θα νιώσει την απεργία αλλά όχι με μπλακ άουτ -αν συμβεί κάτι τέτοιο θα οφείλεται σε κακή διαχείριση του ΑΔΜΗΕ», ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή προβλέπει την προκήρυξη διαγωνισμού από τη ΔΕΗ ως το τέλος Μαΐου για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης 3 και 4 και Φλώρινας, καθώς και των λιγνιτωρυχείων που τις τροφοδοτούν.

Συνεπώς για άλλη μια φορά στο στόχαστρο βρίσκεται επί της ουσίας ο πολίτης, ο ασθενής, ο αδύναμος που πληρώνει με χίλια ζόρια το πανάκριβο ρεύμα, ο επαγγελματίας που αγωνιά να δουλέψει και οι συνδικαλιστές με το σίγουρο μισθό θατου κόβουν το ηλεκτρικό (θα του κάψουν και καμιά συσκευή) γιατί πρέπει να έχει «αξία αυτό που γίνεται» και να του δώσουν να καταλάβει.

Έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται σε αυτήν τη χώρα. Απολύτως τίποτα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail