Σε πορεία νέων αναταράξεων η οικονομία - Η...έξοδος από το μνημόνιο δε σημαίνει απολύτως τίποτα

Squirrel_photos - pixabay
Σημάδια κόπωσης και στην Τουρκία - Η ονομαστική έξοδος από το μνημόνιο, δε σημαίνει τίποτα για μια υφεσιακή οικονομία όπως η ελληνική και μάλιστα όταν η Ευρωζώνη ετοιμάζεται να εισέλθει σε νέα φάση κρίσης, λέει ο οικονομολόγος και επικεφαλής του analyst.gr Βασίλης Βιλιάρδος στον 98.4.

Τα σημάδια κόπωσης στη Τουρκική οικονομία είναι εμφανή και θα οδηγήσουν υποχρεωτικά μετά τις εκλογές σε λήψη επώδυνων μέτρων για την Τουρκία, λέει ο οικονομολόγος Βασίλης Βιλιάρδος, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα επηρεάσει και τις σχέσεις με Ελλάδα και Ε.Ε. οικονομικά αλλά όχι και γεωπολιτικά.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι η ονομαστική έξοδος από το μνημόνιο, δε σημαίνει τίποτα για μια υφεσιακή οικονομία όπως η ελληνική και μάλιστα όταν η Ευρωζώνη ετοιμάζεται να εισέλθει σε νέα φάση κρίσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail