Να συντρίψουμε τον Ερντογάν εκεί που θα τον τσούξει!

Σε αυτήν εδώ τη γωνία αλλά και τη σελίδα γενικότερα συνηθίζουμε όταν αναφερόμαστε στον Ταγίπ Ερντογάν, να αναφερόμαστε σε αυτό που πραγματικά είναι. Τι είναι; Ένας εξισλαμισμένος Ελληνας.

Του Στρατή Μαζίδη

Ένας απόγονος Ελλήνων από την περιοχή της Τραπεζούντας. Ένας άνθρωπος που προτίμησε να είναι μουσουλμάνος κι αδιαφόρησε για την αληθινή του καταγωγή την οποία γνωρίζει.

Εδώ λοιπόν πρέπει να τον συντρίψουμε. Να σηκώσουμε ψηλά το θέμα της καταγωγής του. Αν το σηκώσουν τα ελληνικά ΜΜΕ και αναφέρονται σε αυτόν ως έναν εξισλαμισμένο Ελληνα πρόεδρο της Τουρκίας, έναν πραγματικό παθιασμένο γενίτσαρο που ονειρεύεται να γίνει σουλτάνος, τότε θα ταρακουνήσουμε από τα θεμέλια το παραμύθι του και θα καταρρεύσει σα χάρτινος πύργος.

Ο Ερντογάν όπως και οι περισσότεροι ονομαστικά Τούρκοι, δεν έχουν τα κλασικά μογγολικά χαρακτηριστικά διότι πολύ απλά είναι απόγονοι των εξισλαμισμένων γηγενών πληθυσμών της Μικράς Ασίας, οι οποίοι ζώντας συνθήκες ανάλογες με τις δικές μας, προτίμησαν να αλλάξουν στρατόπεδο. Είναι μπόλι.

Γράφει ο Μάριος Νοβακόπουλος στο "Από την Ορθοδοξία στο Σουφισμό: ο εξισλαμισμός της Μικράς Ασίας":

Το νέο καθεστώς και οι εξισλαμισμοί

Η έλευση των Σελτζούκων έφερε τρόμο, εξανδραποδισμό και θάνατο.  Μετά τη σταθεροποίηση όμως της νέας εξουσίας και της επιβολής της τάξης, φάνηκε ότι οι Τούρκοι είχαν διάθεση για ειρηνική διακυβέρνηση.  Αντίθετα με τους Βυζαντινούς, οι Τούρκοι δεν ενδιαφέρονταν δογματικά θέματα, κάτι που εξίσωσε τους ελληνορθοδόξους με τους αποκλίνοντες.  Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η καταβολή του κεφαλικού φόρου, ο οποίος ήταν ελαφρύτερος από τη βυζαντινή φορολογία.  Η ήπια οικονομική πολιτική και η θρησκευτική ευελιξία βοήθησε στον προσεταιρισμό μέρους του πληθυσμού και στην ανοχή των υπολοίπων.  Υπονόμευσε δε τη βυζαντινή κυριαρχία, αφού οι χωρικοί συχνά προτιμούσαν τον ελαφρύτερο τουρκικό έλεγχο

Η περίπτωση του Ταγίπ Ερντογάν, που δε χρειάζεται να φτάσουμε 800 χρόνια πίσω αλλά πολύ λιγότερα, είναι μια καλή αρχή. Να συντρίψουμε το μύθο του. Να διαλύσουμε το ψεύτικο είδωλό του τόσο σε διεθνή όσο και σε τουρκική κλίμακα.

Στο τέλος της ημέρας, ο Ερντογάν δεν είναι μόνο ένας κορυφαίος και οραμιστής "Τούρκος" πολιτικός διεθνούς εμβέλειας αλλά και ένας αρνητής του αίματός του και της πραγματικής του καταγωγής. Ένας προδότης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail