Νέο γιοκ για αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων! Ένας Θεός ξέρει πόσο θα παραμείνουν στη φυλακή με μια Ελλάδα ανήμπορη


Freepen.gr - Απορρίφθηκε από την τουρκική δικαιοσύνη και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αιχμαλώτων που κρατούνται επί 55 και πλέον ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης δίχως να υπάρχει σαφές κατηγορητήριο.

Η Milliyet αναφέρει πως το αίτημα απερρίφθη καθώς δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τα οποία αποφασίστηκε η προφυλάκιση τους όπως το γεγονός ότι δεν έχουν διεύθυνση κατοικίας στην Τουρκία.

Το κατηγορητήριο σε βάρος των δύο στρατιωτικών δεν έχει οριστικοποιηθεί, ούτε έχει οριστεί δικάσιμος.

Η παραμονή τους στη φυλακή αρχίζει να γίνεται επικινδύνως μέρος της καθημερινότητας. Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που βρέθηκαν φυλακισμένοι κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες έχουν την ατυχία να περιμένουν από ένα ανήμπορο κράτος όπως το δικό μας να τους σώσει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail