ΑΝΑΣΤΑΣΗ στη Συρία - Έκλαψε κι ο Θεός με τις πρώτες εικόνες από την απελευθέρωση μετά από χρόνια των αιχμαλώτων στην Ντούμα που πέτυχε ο Στρατός

Freepen.gr - Καταρρέουν με πάταγο τα χημικά παραμύθια της Αλ Κάιντα και των ψευδο-διασωστών των Λευκών Κρανών που έστησαν χημική επίθεση στην Ντούμα της Δαμασκού για να στοχοποιηθεί η συριακή κυβέρνηση.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για Δαμασκό και Μόσχα ήταν η κίνηση των τρομοκρατών να μην αφήσουν ελεύθερους τους στρατιωτικούς και αμάχους αιχμαλώτους που είχαν επί σειρά ετών εγκλωβισμένους στην Ντούμα. Τότε ξεκίνησε μια θυελλώδης επίθεση και μέσα σε 1-2 24ωρα οι τρομοκράτες "συνετίστηκαν". Να σημειωθεί ότι οι άμαχοι ήτα αιχμάλωτοι από την πόλη Αντρα και είχαν μεταφερθεί στην Ντούμα.

Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε τις πρώτες εικόνες από την απελευθέρωση του πρώτου κύματος των αιχμαλώτων. Ανάσταση λοιπόν για αυτούς τους ανθρώπους ανήμερα το Πάσχα!



Χαρές και πανηγύρια σε όλη τη Δαμασκό για την απελευθέρωση με πυροτεχνήματα τα οποία ορισμένοι στην αρχή μπέρδεψαν με ενεργοποίηση της αεράμυνας.

















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail