Περίεργο συμβάν - Τουρκικό πλοίο πέρασε τον Ισθμό χωρίς να υψώσει την ελληνική σημαία;

Freepen.gr - Τον Ισθμό της Κορίνθου πέρασε χθες μεταξύ του Σαρωνικού και Κορινθιακού το τουρκικό ναρκαλιευτικό "TCG ANAMUR" χωρίς να έχει υψώσει την ελληνική σημαία. Γλαφυρά περιγράφει το περιστατικό στο facebook ο κ. Παπαδόπουλος. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ενώ οι λιμενικοί έδωσαν εντολή να επιστρέψει και να μην μπει στο κανάλι, ξαφνικά κάτι άλλαξε, το τουρκικό πλοίο ξαναγύρισε και πέρασε τον ισθμό:

Κάποιοι Λιμενικοί Αξιωματικοί Άνωθεν σήμερα πιστεύω ότι πρόδωσαν τον όρκο τους .
Κάθε καράβι που πλέει σε χωρικά ύδατα κάποιας χώρας πρέπει να έχει στο κατάρτι του εκτός της σημαίας του και την σημαία της χώρας που πλέει .

Σήμερα 15 Απριλίου του 2018 και ώρα 4 μμ στον Σαρωνικό και προς την είσοδο του ισθμού ( από την πλευρά των Ισθμίων ) εμφανίστηκε μια τουρκική κανονιοφόρος για να περάσει από το κανάλι .
Το τουρκικό πολεμικό είχε ανεβασμένη στο κεντρικό του κατάρτι ( και σε περίοπτη θέση στην κορυφή του ) την τουρκική σημαία.
καλώς έως εδώ.
Έψαχνα με προσοχή να δω κάπου και την Ελληνική λόγο του ότι έπρεπε να την έχει ανεβασμένη και αυτή , αλλά δεν υπήρχε πουθενά .

Σε ερώτηση τηλεφωνική στο λιμεναρχείο Ισθμίων η απάντηση τους ήταν ότι οκ το βλέπουμε και θα ενημερώσουμε τον κυβερνήτη για να ανεβάσει και την Ελληνική , σε πολλές προσπάθειες τους και ενώ το πολεμικό το είχε δέσει και ρυμουλκό και κατευθυνόταν προς την είσοδο του καναλιού ο τούρκος κυβερνήτης αρνήθηκε να ανεβάσει την Ελληνική σημαία ,
Τότε οι λιμενικοί έπραξαν το αυτονόητο έδωσαν εντολή να επιστρέψει το τουρκικό πίσω και να μην εισέλθει στο κανάλι πράγμα όπου και το ρυμουλκό έκανε και έκανε στροφή 360 μηρών και έβγαλε το πολεμικό πάλι πίσω στο πέλαγος .

Όλοι τότε νοιώσαμε ότι ΟΚ έχουμε Λεωνήδες και προστατεύουν τις Θερμοπύλες .
Ξαφνικά όμως πάγος και θλίψη και απογοήτευση!
Το τουρκικό έκανε στροφή πάλι 360 μηρών και γύρισε με ρότα προς το κανάλι .
Τη είχε γίνει ?
Εντολή άνωθεν να περάσει χωρίς να σηκώσει την Ελληνική σημαία .
Εντολή Άνωθεν ??????? ,
αν δεν είναι αυτές οι εντολές προδοσία τοτε ποια είναι μόνο του Εφιάλτη του προδότη .
Όλα τα ποιο πάνω είναι καταγραμμένα και όλα τα στοιχεία μπορούν να δοθούν αλλά σε κάποιους που θα κάνουν τη δουλειά τους σαν Έλληνες και όχι για να τα κουκουλώσουν όπως συνήθως γίνεται .
Υπάρχει και καταγραμμένη καταγγελία με όλο το συμβάν .
Ιωάννης Παπαδόπουλος


Την είδηση μεταδίδει και η γνωστή τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr η οποία έχει δώσει στη δημοσιότητα και το ακόλουθο βίντεο:

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.