Στο τέλος θα πούμε οτι έχει δίκιο ο Ερντογάν

Διάβαζα σήμερα στα ΜΜΕ τη δήλωση του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, οτι η Σμύρνη κάηκε απο Ελληνες στρατιώτες. Δε με ξαφνιάζει καθόλου η δήλωσή του. Είναι η δήλωση κάποιου που εκμεταλλεύεται την ακραία ηλιθιότητα των γειτόνων του, πασπαλισμένη με πασιφιστική χρυσόσκονη των χρήσιμων ηλιθίων.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Δίκιο έχει, όταν εμείς ξεχάσαμε ηθελημένα την ιστορία μας για χάρη της "αδελφοσύνης" όλων των λαών της οικουμένης που επιτάσσει η Νέα Τάξη των πραγμάτων. Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν σιγά σιγά να αλλάζουν τα βιβλία της ιστορίας και να μαθαίνουμε το ανεκδιήγητο ότι στη Σμύρνη υπήρξε συνωστισμός, σα να ήταν επιβάτες που περίμεναν το τρόλεϋ για να πάνε Κολιάτσου-Παγκράτι και όχι απελπισμένοι και κυνηγημένοι άνθρωποι που πάσχιζαν να σωθούν.

Δίκιο έχει γιατί πάλι με την ίδια λογική, πρίν απο 3 χρόνια αφαίρεσαν απο την εξεταστέα ύλη την γενοκτονία των Ποντίων.
http://archive.is/hKvCf

Δίκιο έχει γιατί τις εθνικές επετείους μας, (μην ξεχνάμε πριν απο 200 χρόνια δεν ήμασταν ελεύθερο κράτος και χύθηκε αίμα για την ελευθερία μας), τις ξεφτιλίζουμε με ανεκδιήγητα σκετσάκια όπως αυτό στη Δράμα, που είδε το φώς της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό. Η σημαία μας είναι ποτισμένη με αίμα και φυσικά δεν τιμούν τέτοια στιχάκια τη μνήμη των ηρώων αλλά την ξεφτιλίζουν.


Άσπρη, κόκκινη, γαλάζια,,
πράσινη και κοραλλί,
σαν ουράνιο τόξο να είναι
η σημαία η Ελληνική

Να έχει χρώματα πολλά,
ομορφα και ζωηρά
που ταιριάζουνε ωραία
σαν όμορφη παρέα.

Να φωνάξουμε μια φίλη
που γνωρίζει απ’ αυτά
Κι όλοι σαν καλοί πια φίλοι
θα τα βρούμε φιλικά

Οι μνήμες και οι εθνικές επέτειοι είναι για να θυμόμαστε ποιοί είμαστε ως έθνος και όχι ευκαιρία για να περάσουμε μηνύματα για άλλα θέματα. Ούτε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του όπως γράφουν κάποιοι ούτε η Θράκη στα γελάδια και τα αιγοπρόβατα του θα πω εγώ, για να τελείωνουμε με αυτό το γελοίο επιχείρημα.

Δεν έχεις γείτονες ούτε Βέλγους, ούτε Ελβετούς, ούτε Λουξεμβούργιους για να τα "βρείς φιλικά". Έχεις γείτονα ενα λαό, με τον οποίο φυσικά δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα, όμως με μια ηγεσία εδω και πολλές εκατονταετίες που δεν φημίζεται για το φιλειρηνισμό της.

Μάλιστα εδώ και λίγα χρόνια έχει την ευτυχία να έχει εναν χαρισματικό ηγέτη που κατάφερε να τη μετασχηματίσει σε μια πανίσχυρη πολεμική μηχανή , μια οικονομία που καταφέρνει να αναπτύσσεται σε δύσκολους καιρούς και να ακροβατεί διπλωματικά αξιοζήλευτα ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Ρωσία.

Την ίδια ώρα που παίρνει δισεκατομμύρια για το προσφυγικό-μεταναστευτικό απο την Ευρωπαϊκή Ενωση ανοίγει τις κάνουλες για τις μεταναστευτικές ροές δημιουργώντας εφιαλτικές καταστάσεις στα νησιά.

Εμείς τι κάνουμε; Την Μπουμπουλίνα υποναύαρχο... Φανταστείτε τι δούλεμα και τι καζούρα θα ρίχναμε στους γείτονες αν έκαναν τον Κιουταχή υποστράτηγο. Αυτή είναι δυστυχώς η σοβαρότητα των κυβερνώντων που μαζί με τους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν γραπωσει γερά την κουτάλα της εξουσίας, προετοιμάζουν μια νέα εθνική τραγωδία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail