Την ώρα που τανκ σερβίρει κρασί τον στρατηγό, τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν εικόνες των στρατιωτικών μας ικανές να ρίξουν μια κυβέρνηση

Freepen.gr - Την ώρα που ελληνικό τεθωρακισμένο άρμα μάχης σερβίρει κρασί στον Στρατηγό και επικεφαλής του Δ' ΣΣ στο οποίο υπάγονται και οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί αιχμάλωτοι της Τουρκίας, τα τουρκικά ΜΜΕ (Milliyet / Hurriyet) δημοσιεύουν εικόνες τους ικανές να ρίξουν μια κυβέρνηση σε μια φυσιολογική χώρα.

55 ημέρες μετά τη σύλληψή τους η Τουρκία δίνει ξανά εικόνα τους στη δημοσιότητα με τον Αγγελο Μητρετώδη και το Δημήτρη Κούκλατζη να μεταφέρονται με χειροπέδες και βασταζόμενοι λες και είναι αδίστακτοι εγκληματίες.

Είναι οι άνθρωποι που σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θα γυρνούσαν άμεσα στη χώρα.

Για αυτές τις εικόνες δεν ντρέπεται, δε λυπάται και δε θίγεται κανείς. Όλοι ατάραχοι στις καρέκλες τους και οι δικοί μας άνθρωποι για 55η ημέρα στη φυλακή.














Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail