Ο Θεός να σε έχει καλά Βλαδίμηρε - Τα «παληκάρια» της Τουρκίας απαγάγουν και βιάζουν μικρά κορίτσια στην Αφρίν

Freepen.gr - Το τουρκικό κράτος και οι κατσαπλιάδες του FSA διαπράττουν εγκλήματα πολέμου εναντίον γυναικών και κοριτσιών στην Αφρίν. Μια μητέρα αποκάλυψε την αγριότητα αναζητώντας το 14χρονο κορίτσι της που αγνοείται. "Αυτό που έγινε στο Shengal γίνεται τώρα εδώ. Όλος ο κόσμος πρέπει να δει αυτό το κακό"

Σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται το κουρδικό πρακτορείο ANF και η Zeynep Kizilirmak, δεκάδες κορίτσια και γυναίκες έχουν απαχθεί μέχρι στιγμής στην πόλη Αφρίν μετά την εισβολή στις 18 Μαρτίου. Οι απαχθείσες κρατούνται σε μερικά σπίτια κοντά στην οδό Vilayat στο κέντρο της πόλης και υποβάλλονται σε συστηματικές σεξουαλικές επιθέσεις από τους Τούρκους στρατιώτες.

Ένας ντόπιος που κατοικεί στη γειτονιά Mahmudiyah της Afrin με τον όρο της ανωνυμίας δήλωσε τα εξής: "Έχουν εισέλθει στα σπίτια μας και πήραν όλα τα πολύτιμα αντικείμενά μας από την ημέρα που ήρθαν. Πήραν όλα τα χρυσά, λευκά αγαθά και όλα τα υπόλοιπα, τα φορτώνουν στα φορτηγά. Στη συνέχεια συγκέντρωσαν τους ανθρώπους που παρέμειναν στην πόλη και χώρισαν άνδρες και γυναίκες σε διαφορετικές περιοχές. Ακούσαμε τις κραυγές των γυναικών. Δεν ξέρω τι τους έκαναν. Εμάς τους άνδρες μας βασανίστηκαν, λέγοντας ότι "είστε υποστηρικτές τρομοκρατών, θα πάρουμε όλα τα υπάρχοντά σας και τις γυναίκες".

Μας απελευθέρωσαν μετά από δύο ημέρες χωρίς φαγητό και νερό, αλλά μερικά κορίτσια και γυναίκες δεν επέστρεψαν. Πήγανε κάπου αλλού και δεν ξέρουμε πού. Δύο κορίτσια ηλικίας 14-15 ετών είναι μεταξύ αυτών που πήραν μακριά. "

Ο μάρτυρας δήλωσε ότι τα δύο κορίτσια, για τα οποία δεν έχουν ακούσει από τις 22 Μαρτίου, ονομάζονται F.H. και H.A.

Η μητέρα της Η.Α., με την οποία το ΑNF επικοινώνησε τηλεφωνικά, δήλωσε ότι προσπαθούν κρυφά να βρούν τα δύο κορίτσια για μέρες και εν τω μεταξύ συναντήθηκαν με αρκετές οικογένειες που δεν είχαν ακούσει νέα ούτε από τα δικά τους κορίτσια.

Η μητέρα είπε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να βγουν έξω στο δρόμο, έτσι φορούν burqa και ψάχνουν για τις κόρες τους.

"Ενώ έψαχνα για την κόρη μου, ανακάλυψα ότι λείπουν πολλά άλλα κορίτσια. Όσο έμαθα εγώ, υπάρχουν 15 κορίτσια που λείπουν και είναι ηλικίας μεταξύ 14 και 20 ετών. Αυτός είναι ο αριθμός που κατάφερα να μάθω μόνο στη γειτονιά που μένω ».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail