Μας στήνει παγίδα ο Ερντογάν που είπε και μια μεγάλη αλήθεια; «Θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα και όχι άλλες εντάσεις!»

Freepen.gr - Ειρηνικό κάλεσμα απευθύνει στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μιλώντας στο NTV δήλωσε ότι «τώρα χρειαζόμαστε ειρήνη. Επίσης η ειρήνη μας με την Ελλάδα έχει τη μεγαλύτερη αξία». Ο Ερντογάν ανέφερε ότι δεν επιθυμεί άλλες εντάσεις ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως ένα νέο και δυναμικό άνθρωπο που θέλει να κάνει ένα νέο βήμα.

Σίγουρα η ειρήνη της Ελλάδας είναι η πιο σημαντική αφού πήγε να μας βυθίσει δύο πλοία, μας άρπαξε δύο στρατιωτικούς, προκαλεί καθημερινά με τις παραβιάσεις και σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά πως έπεσε το Mirage, και εμείς δεν αντιδράμε καθόλου. Ούτε καν ανακοίνωση δε βγάλαμε να διαψεύσουμε την επιχείρηση απομάκρυνσης σημαίας από νησίδα. Μέχρι και τα drones του αναχαιτίζουμε αντί να κατεβάσουμε από κάτω.

Του προσφέρουμε μια πολύτιμη ειρήνη ώστε να κάνει τα παιχνίδια του στη Συρία. Φυσικά η ειρήνη του Ερντογάν είναι με τους δικούς του όρους.








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail