Ο άνθρωπος που ζει το όνειρό του απειλώντας χώρες και λαούς: «Το Ιράν θα πληρώσει όσο λίγες χώρες αν μας απειλήσει»

Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε την Τρίτη ότι το Ιράν "θα πληρώσει ένα τίμημα όπως λίγες χώρες έχουν πληρώσει ποτέ" εάν το έθνος της Μέσης Ανατολής απειλήσει τις ΗΠΑ με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Trump μίλησε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με το Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron τη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης του δεύτερου στην Ουάσινγκτον.

Ο Trump έκανε τις παρατηρήσεις του ενώ μίλησε για την επικείμενη προθεσμία στις 12 Μαΐου για την ανανέωση της συμφωνίας πυρηνικής ενέργειας στο Ιράν. Εάν ο Trump δεν υπογράψει την απαλλαγή από τις κυρώσεις μέχρι τις 12 Μαΐου η συμφωνία είναι άκυρη και οι αμερικανικές κυρώσεις για το Ιράν συνεχίζονται.

"Θα δούμε τι θα συμβεί στις 12, αλλά το Ιράν απειλεί με κάθε τρόπο και θα πληρώσει όπως λίγες χώρες έχουν πληρώσει ποτέ", προειδοποίησε.

"Θα είναι δυνατό να κάνουμε μια νέα συμφωνία με γερά θεμέλια γιατί αυτή είναι μια συμφωνία με τετριμμένα θεμέλια, είναι κακή συμφωνία, έχει κακή δομή, διαλύεται και δε θα έπρεπε ποτέ να γίνει", συνέχισε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail