Πόλεμος Ελλάδα - Τουρκία: Τι λέει ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης

Παρέμβαση στην δημόσια συζήτηση για το εάν υπάρχουν πιθανότητες ή όχι το άσχημο κλίμα με την Τουρκία να μας οδηγήσει σε μια πολεμική σύρραξη, κάνει ο στρατηγός Φράγκος, μέσω του Armyvoice.gr.

Αναδημοσίευση από: armyvoice.gr

Τον ρωτήσαμε εάν πιστεύει ότι θα οδηγηθούμε τελικά σε μια σύρραξη και μας απάντησε: "Δεν είμαστε ο ομφαλός της γης. Ούτε εμείς, ούτε η Τουρκία".

Στην επίμονη ερώτηση για να έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση ο επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ απάντησε: "Εκείνο το οποίο ήδη διεξάγεται είναι ο υβριδικός πόλεμος".

Πόλεμος Ελλάδα - Τουρκία: Τι "βλέπει" ο Ναύαρχος Γιακουμάκης

Παράλληλα ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την Φινλανδοποίηση της Ελλάδας:

"Θα αποδεχθούμε το ρόλο να είμαστε η Φινλανδίας της περιοχής; Αυτή είναι η ερώτησή μου προς τον κ. υπουργό Άμυνας. Όταν βγαίνει πχ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κατσίκης και λέει δώστε τους οκτώ να πάρουμε τους δυο, τότε μάλλον τον έχουμε αποχεθεί τον ρόλο αυτό".


Η «φινλανδοποίηση» είναι όρος στην διεθνή πολιτική που περιγράφει την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Φινλανδία μετά το τέλος του Β παγκόσμιου Πολέμου.

Δηλαδή, στην διατήρηση της ανεξαρτησίας της, ύστερα από ακρωτηριασμό της εδαφικής ανεξαρτησίας, αλλά με τίμημα την πειθήνια στάση της έναντι της Σοβιετικής Ένωσης.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...