Γιώργος Σαμαράς: Στην Τουρκία νιώθω σαν στο σπίτι μου!

Freepen.gr - Ο 33χρονος Γιώργιος Σαμαράς δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu ότι έφυγε από την Ελλάδα για τις Κάτω Χώρες όταν ήταν 16 χρονών και αγωνίστηκε σε μια κουλτούρα η οποία ήταν ξένη για αυτόν.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Σέλτικ είπε ότι αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα όταν αργότερα μετακόμισε στην Αγγλία. "Αλλά στην Τουρκία, ειδικά τους τελευταίους μήνες, άρχισα να αισθάνομαι σαν στο σπίτι", είπε.

Πρόσθεσε ότι η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν πολλές ομοιότητες. "Με καλωσόρισαν με μεγάλη φιλοξενία στην Τουρκία, δεν ανησυχούσα πριν έλθω στην Τουρκία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού, η ένταση είναι εντελώς πολιτικού χαρακτήρα", δήλωσε ο Σαμαράς.

"Εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με τον ίδιο τρόπο: το φαγητό και η μουσική μας είναι σχεδόν το ίδιο: όταν ταξιδεύω στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και την Αδάνα, βλέπω παρόμοια πράγματα που είδα στην Ελλάδα, είμαστε γείτονες και υπάρχουν πολλά αμοιβαία πράγματα.

Ο Σαμαράς μετακόμισε στην Τουρκία τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Σαμσουνσπόρ τον έκλεισε με ελεύθερη μεταγραφή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail